Search

Γνωστοποίησε στον Δήμαρχο Κομοτηνής το μακροπρόθεσμο πλάνο επιστροφής του ο Πανθρακικός!

Το γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής, κ. Γκαράνη, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Πανθρακικού, η οποία μεταξύ άλλων απαρτιζόταν από τον πρόεδρο του συλλόγου Μπάμπη Σακάρη και τον υπεύθυνο των ακαδημιών Φώτη Κωνσταντινίδη.

Κατά την συνάντηση αυτή συζητήθηκε το μακροπρόθεσμο πλάνο της επιστροφής του Πανθρακικού στο προσκήνιο και στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς και ιδέες από αμφότερες τις πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

“Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μας γνωστοποίησαν στον Δήμαρχο της πόλης μας το μακροπρόθεσμο πλάνο για να μπορέσει να μπει ξανά ο Πανθρακικός στο δρόμο των επιτυχιών, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την Κομοτηνή στο Πανελλήνιο.

Το κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από φιλικό καθώς ο κ. Γκαράνης παρουσιάστηκε γνώστης των αθλητικών πεπραγμένων της περιοχής τονίζοντας πως ο Δήμος είναι στο πλευρό όλων των συλλόγων της πόλης, όπως φυσικά και στον Πανθρακικό, με τον οποίο η πόλη έζησε μεγάλες στιγμές.

Κοινή συνισταμένη των δύο πλευρών ήταν η οριοθέτηση σωστών προτεραιοτήτων ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των Κομοτηναίων για τον αθλητισμό ενώ συζητήθηκαν ιδέες και προτάσεις για να μπορέσει η ομάδα μας να συμβάλλει στην αύξηση του αθλητικού ιδεώδους στην Κομοτηνή.

Ευχαριστούμε τον κ. Γκαράνη για την υποδοχή και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.”

Share it