Search

Οριστικά στις 19 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην Super League!

Την επόμενη Παρασκευή (19/6) θα διενεργηθούν στα γραφεία της Super League, οι αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν τον διάδοχο του Μηνά Λυσάνδρου στον προεδρικό θώκο του συνεταιρισμού.

Πέραν από την θέση του προέδρου, εκλογές θα γίνουν και για την θέση του αναπληρωτή προέδρου. Ενώ θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων για τα Play Off & Out

Μέχρι στιγμής, επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της λίγκας έχει ανακοινώσει μόνο ο Αλέξης Κούγιας, που σε επίπεδο συσχετισμών και στήριξης από τις μεγάλες ΠΑΕ, έχει την στήριξη του Ολυμπιακού. Εδώ και μέρες, ωστόσο, έτοιμος να διεκδικήσει την θέση φέρεται να είναι και ο α’ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, που πέραν των «πρασίνων», θα στηριχθεί και από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αν είναι εν τέλει υποψήφιος, θα είναι εκείνος που θα εκλεγεί, καθώς οι συσχετισμοί είναι συντριπτικά υπέρ του.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out

2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΜΕ:

1/ Η αίθουσα εργασίας ΜΜΕ εντός των γραφείων δε θα λειτουργήσει, προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

2/ Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, τηρώντας τις προβλεπόμενες από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και κατά τη διαδικασία συνεντεύξεων, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

Share it