Search

“Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά” και ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις ο Γιάννης Καραγκιόζης!

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του, σε ηλικία 37 ετών, πήρε ο πολύπειρος επιθετικός Γιάννης Καραγκιόζης που όμως παραμένει στον χώρο του ποδοσφαίρου  απο διαφορετικό πόστο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που χαμογελούν

Ο Γιάννης Καραγκιόζης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τις Ελπίδες Ξάνθης για να αγωνιστεί εν συνεχεία στην ομάδα του χωριού του, τον Ερμή Μάνδρας, και αργότερα να αγωνιστεί και σε Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης όπου είχε μακρά παρουσία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, προτού επιστρέψει στον Ερμή για να κλείσει την καριέρα του. Ενώ ως παίκτης της ομάδας Region της ΕΠΣ Ξάνθης αναδειχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας εκπροσωπώντας  την Ξάνθη και την Ελλάδα στους αγώνες του Σαν ΜαρίνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Όμως ο πολύπειρος επιθετικός δεν θα μείνει μακριά απο τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς απο πέρσι ήδη έχει αποκτήσει το πτυχίο της προπονητικής, το οποίο σκοπεύει μάλιστα να βάλει σε άμεση εφαρμογή. Και μάλιστα απο την Α’ κατηγορία και την Ελπίδα Γενησέας, μάλιστα σήμερα(12/6) αναμένεται να παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας απο τη νέα διοίκηση του συλλόγου.

Share it