Search

Εξασφάλισε άδεια και παίζει κανονικά Ευρώπη ο Άρης! Κανένα κίνητρο πλέον για την 7η θέση των Play Out

Κανονικά θα μπορεί να συμμετέχει ο Άρης στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε την άδεια από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για τη συμμετοχή σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Ο διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων Γιώργος Δημητρίου έδωσε θετική εισήγηση, με τον Άρη να έχει καταθέσει πλάνο βιωσιμότητας και διακανονισμού ή εξόφλησης των υποχρεώσεων έως τις 31/12/2019.

Στον φάκελο υπήρχε έγγραφο της ΕΠΟ, στο οποίο γινόταν διαχωρισμός του ban σε σχέση με την διαδικασία της αδειοδότησης και δεν λήφθηκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για Πορτίγια, Ούμπιντες και Σιστόν. Η επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να υπάρξει το απόγευμα.

Αυτό σημαίνει πως πλέον η 7η θέση των Play Out είναι παντελώς αδιάφορη, καθώς το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους φακέλους των υπόλοιπων ομάδων που κέρδισαν Ευρωπαϊκό εισιτήριο, πράγμα που σημαίνει πως πλέον τα Play Out χάνουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον τους καθώς πλέον κίνητρο έχουν μόνο οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους.

Share it