Search

Ανανέωσαν δύο ακόμα στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου! Αναμονή για Κωσταρέλη, δύσκολο του Σιχλοιμίρη!

Σε δύο ακόμα ανανεώσεις προέβη η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ενόψει του σχεδιασμού της για τη νέα σεζόν που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική.

Από το νέο ταξίδι του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες, δεν θα μπορούσε να λείπει “η σημαία του” και ο καλύτερος παίκτης του νομού, όπως χαρακτηρίζεται από τον κόουτς Κουτσογιάννη, ο Θεόδωρος Λεφής (κεντρική φωτό).

Ο καπιτάνο θα παραμείνει και του χρόνου στη Δόξα, συνθέτοντας ένα πολύ δυνατό αμυντικό δίδυμο με τον Γιώργο Σιδηρόπουλο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και τη σεζόν 2016-17 στη Δόξα Προσκυνητών, που τότε αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Στις τάξεις της ομάδας παραμένει και ο έτερος τερματοφύλακας, Αχιλλέας Δαμιανάκης (δεύτερος πάνω δεξιά), ο οποίος αγωνίστηκε σε αρκετά ματς την περσινή σεζόν, κερδίζοντας έτσι το “εισιτήριο” της παραμονής και για τη νέα.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των…Πανελληνίων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον και του πρώην παίκτη της Κ17 του ΑΟΞ, Λάμπρου Κωσταρέλη (τρίτος πάνω αριστερά), ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Νέου Σιδηροχωρίου, ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν, Δημήτρης Σιχλοιμίρης (δεύτερος κάτω αριστερά).

Share it