Search

Απρόβλεπτο ντέρμπι!

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Οι κορυφαίες στοιχηματικες εταιριες με cash out

Η Πριμέρα της Ισπανίας παίρνει επανεκκίνηση με ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας, αυτό ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μπέτις. Εγκυκλοπαίδειες έχουν γραφτεί για αυτές τις αναμετρήσεις, μόνο που η σημερινή θα γραφτεί στην ιστορία για τους γνωστούς λόγους. Κρίμα ένας τέτοιος αγώνας να διεξαχθεί με άδειες εξέδρες.

Οι δηλώσεις και τα ρεπορτάζ γύρω από τον αγώνα, δεκάδες. Εμάς όμως μας ενδιαφέρουν τα στοιχηματικά. Διαβάζω λοιπόν τις δηλώσεις του προπονητή τω γηπεδούχων Λοπετέγκι που ξεκαθαρίζει πως η αναμέτρηση είναι σαν τοπίο στην ομίχλη. Ουδείς γνωρίζει το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες διότι οι ελάχιστες μέρες προπόνησης, δεν έγιναν υπό τις αρμόζουσες συνθήκες. Ο ομόλογός του Ρουμπί της Μπέτις κινήθηκε σοφά στα ίδια πλαίσια.

Συνεπώς αυτά τα οποία ξέρουμε απορρέουν από τα στατιστικά των ομάδων προ διακοπής. Σε αυτά, το πρώτο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι η άμυνα της Μπέτις που ήταν για τα θηρία. Εκτός έδρας η εστία της δεν παραβιάστηκε σε μόλις τρεις αγώνες (Λεγανές, Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα). Αντίστοιχα η επίθεσή της βρήκε δίχτυα στα 9 από τα 13 ματς εκτός έδρας, με απολογισμό 11-22 γκολ. Η Σεβίλλη στην έδρα της δεν σκόραρε μόλις σε ένα ματς (Ρεάλ Μαδρίτης) ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 4 ματς (Λεβάντε, Χετάφε, Λεγανές, Γρανάδα), με απολογισμό εντός 19-13.

Συνυπολογίζω ότι οι ομάδες έχουν κάνει πλημμελή προπόνηση, ότι τα ατομικά λάθη θα είναι αρκετά (άρα και στις άμυνες), ότι θα διακριθεί το ατομικό ταλέντο (των επιθετικών), ότι η προϊστορία των τελευταίων ετών καταγράφει 8/10 GG με γηπεδούχο τη Σεβίλλη και θα καταλήξω στο συμπέρασμα πως η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ματς είναι αυξημένες.

Share it