Search

Η επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το ευχαριστώ του Δήμου Ξάνθης!

Επίσημη ενημέρωση για την καταγραφή μόλις 2 κρουσμάτων σε σύνολο 2483 τεστ γνωστοποίησε επίσημα ο Δήμος Ξάνθης που ευχαρίστησε θερμά ” όλους τους πολίτες,  που μαζικά,  με υψηλό αίσθημα ευθύνης,  ανταποκρίθηκαν και έδωσαν δείγμα στα κινητά  συνεργεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ώστε να έχουμε για πρώτη φορά στην Ξάνθη από  ολόκληρη την Ελλάδα,  μια εικόνα της κατάστασης στο γενικό πληθυσμό”

Παράλληλα πέρα απο την ικανοποίηση ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης κάλεσε τους δημότες του να μην “εφησυχάζουμε, Δεν πανηγυρίζουμε,   επαναλαμβάνουμε, σε κάθε τόνο, ότι εσείς είστε οι νικητές, εσείς είστε η κινητήριος δύναμη και το συγκριτικό  μας πλεονέκτημα,  σε κάθε επιτυχία.”

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Τα μαζικά δείγματα στον γενικό πληθυσμό του Νομού Ξάνθης  έδωσαν μια πρώτη εικόνα της πραγματικής κατάστασης που υπάρχει στην περιοχή.

Θέλουμε να σημειώσουμε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια.

Αυτή, η εικόνα που έχουμε, δεν μπορεί, προς το παρόν, να αξιοποιηθεί, για να εξαχθούν ασφαλή συγκριτικά συμπεράσματα,  σχετικά με τη γενικότερη εικόνα της Ελλάδας, καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί σε άλλο Νομό της χώρας μαζικές δειγματοληψίες στον γενικό πληθυσμό.

Τα αποτελέσματα αναλύονται από τους ειδικούς  οι οποίοι ακολουθούν απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα τόσο  στην ιχνηλάτηση   όσο και στον περιορισμό της διασποράς του ιού, χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες,  που μαζικά,  με υψηλό αίσθημα ευθύνης,  ανταποκρίθηκαν και έδωσαν δείγμα στα κινητά  συνεργεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ώστε να έχουμε για πρώτη φορά στην Ξάνθη από  ολόκληρη την Ελλάδα,  μια εικόνα της κατάστασης στο γενικό πληθυσμό.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε ως Δήμος Ξάνθης με τη δική σας συνδρομή και τη δική σας ωριμότητα,  να ακολουθούμε τους κανόνες

Αξιολογούμε και  ιεραρχούμε, κάθε στιγμή,  τις προτεραιότητες, που από τα συμβαίνοντα αποδεικνύεται, εκ του αποτελέσματος, ότι  κινούνται  στο σωστό δρόμο.

Δεν πανηγυρίζουμε,   επαναλαμβάνουμε, σε κάθε τόνο, ότι εσείς είστε οι νικητές, εσείς είστε η κινητήριος δύναμη και το συγκριτικό  μας πλεονέκτημα,  σε κάθε επιτυχία.

Εσείς είστε  που μας δίνετε δύναμη να είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο,  χωρίς παρεκκλίσεις και μαζί να συνεχίζουμε το μακρύ δρόμο της ευθύνης,  για το καλό του συνανθρώπου μας, της Ξάνθης και όλης της κοινωνίας.

Συνεχίζουμε, μαζί.

Από την τελευταία απογραφή που έγινε στο Νομό Ξάνθης το 2011, ο πληθυσμός είναι 111.222.

Η σχέση πληθυσμού, δειγμάτων, αποτελεσμάτων,  είναι η ακόλουθη:

Δήμος Ξάνθης            65.133              Δείγματα      2483               Θετικά    02

Δήμος Αβδήρων         19.005             Δείγματα           83               Θετικά    00

Δήμος Μύκης              15.540            Δείγματα          600               Θετικά    22

Δήμος Τοπείρου          11. 544          Δείγματα             99               Θετικά    05

Δε θυσιάζουμε,  στο βωμό μιας  προσωπικής παρόρμησης, το αύριο της κοινωνίας μας.

Κρατάμε τις αποστάσεις

Κινούμαστε προσεχτικά στην καθημερινότητά μας.

Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες.

Λαμβάνουμε με συνέπεια όλα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής

Συνεχίζουμε να Μένουμε Ασφαλείς”

Share it