Search

Πράσινο φως για… ηχογραφημένα συνθήματα στα άδεια γήπεδα της Premier League!

Η επανεκκίνηση της Premier League θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, ωστόσο όπως συμβαίνει και στα άλλα πρωταθλήματα, η εικόνα των γηπέδων θα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς τα παιχνίδια θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Όμως, η διοργανώτρια Αρχή θέλει να βελτιώσει την εμπειρία τόσο για τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, όσο και για τους θεατές που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια από το σπίτι. Σύμφωνα με την Telegraph, η Premier League έδωσε το πράσινο φως για ηχογραφημένα συνθήματα, τα οποία θα ακούγονται σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού.

Δηλαδή, τα τραγούδια αυτά δεν θα παίζουν από τα μεγάφωνα όλη την ώρα του ματς, αλλά στην σέντρα της αναμέτρησης, στα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, στις αλλαγές, στο ημίχρονο και όταν υπάρχει καθυστέρηση λόγω χρήσης του VAR. Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθούν τα παιχνίδια με ήχο πλήθους, ο οποίος θα παρέχεται μέσω του παιχνιδιού FIFA 20.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η Telegraph, οι ομάδες θα μπορούν να τοποθετήσουν περισσότερες οθόνες, όπου θα συνδέονται 25 φίλαθλοι κάθε ομάδας μέσω μίας βιντεοκλήσης. Ο ήχος δεν θα αναπαράγεται στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες θα μπορούν τους θεατές να χειροκροτούν για τις προσπάθειες τους.

Οι ομάδες της Premier League θα έχουν τη δυνατότητα να ντύσουν τα γήπεδα τους με εικονικούς φιλάθλους, σημαίες και πανό σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η ηχώ που δημιουργείται από τις φωνές των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Share it