Search

Επιστρέφει…σπίτι του ο Βασίλης Τσιρώζης!

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής, και τι μεταγραφή μάλιστα με τους Κομοτηναίους να υποδέχονται ξανά στον σύλλογο τον Βασίλη Τσιρώζη.

Ο Κομοτηναίος Play Maker ξεκίνησε από την ομάδα της ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών στο ανδρικό τμήμα, για να ακολουθήσουν μαζί με τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη η παρουσία του σε Προποντίδα, Γαλαξια ενώ πέρσι επέστρεψε στην Κομοτηνή για να αγωνιστεί στον συμπολίτη ΓΑΣ και πλέον τη νέα χρονιά θα φορέσει ξανά τα “κιτρινόμαυρα”.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του δικού μας Βασίλη Τσιρώζη στην οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Ο Κομοτηναιος Play Maker ξεκίνησε από την ομάδα μας όπου αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών στο ανδρικό τμήμα για να μετεγγραφεί στην Προποντίδα, ως φοιτητής της Φαρμακευτικής σχολής Θεσ/νίκης. Το 2017 αγωνίστηκε με τον Γαλαξία (τελικός κυπέλου ΕΚΑΣΘ) συγχρόνως με τις σπουδές του (πρώτος σκόρερ του final 4 πανεπιστημιακού πρωταθλήματος ΑΠΘ 2019). Ο Βασίλης τελείωσε τις σπουδές του και μαζί με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνή (Β Εθνική).

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας καθώς ο Βασίλης εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι ένα εξαίρετο παιδί… Καλώς ήρθες σπίτι σου Βασίλη!

Share it