Search

Με…κόντρες πέρασε το πακέτο παροχών του νέου χορηγού της Super League 1!

Η πρόταση της Interwetten για χορηγικές παροχές στο πρωτάθλημα της Super League 1 πέρασε με πλειοψηφία. Στη τηλεδιάσκεψη που έγινε την Παρασκευή (5/6) υπήρξε συζήτηση επί του θέματος και ακολούθησε ψηφοφορία για το αν θα εγκριθεί το πακέτο παροχών.

Για το πακέτο παροχών της εν λόγω στοιχηματικής εταιρίες, ενστάσεις εξέφρασαν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Λάρισα. Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας ήρθε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου.

Τελικά, έπειτα από ψηφοφορία, το πακέτο “πέρασε” αφού ψήφισαν αρνητικά μόνο το μπλόκ του Ολυμπιακού, δηλαδή πέρα απο τους “ερυθρόλευκους”  η Λάρισα και ο Αρης. Ο Πανιώνιος και η ΕΠΟ ψήφισαν “λευκό”, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας ανάμεσα τους και η Ξάνθη όπως ηταν αναμενόμενο υπερψήφισαν την πρόταση χορηγικών παροχών της εταιρίας.

Αυτό σημαίνει ότι πέρασε η πρόταση της Interwetten και οι ομάδες περιμένουν να λάβουν στα χέρια τους το ακριβές πλάνο. Να τονιστεί πως υπάρχει σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία και την Λίγκα και αυτή θα είναι νέα για την οποία θα σταλεί στην συνέχεια προσχέδιο στις ομάδες.

Share it