Απειλή αφαίρεσης βαθμών στον Πανιώνιο για οφειλές σε Ανσαριφάρντ και Σιώπη!

Μπορεί στον Πανιώνιο να επικρατεί ικανοποίηση για το ιδανικό ξεκίνημα στα Play Out, μετά την επικράτηση επί του Βόλου(δείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο θα πρέπει να “τρέξουν” και εξωαγωνιστικά για να μην βρεθούν προ αρνητικών εκπλήξεων καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, μεταξύ άλλων αποφάσεων επιδίκασε το ποσό των 34.388 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, Καρίμ Ανσαριφάρντ και επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους “κυανέρυθρους” εφόσον δεν εξοφλήσει τον Εβρίτη πρώην μέσο του, Μανώλη Σιώπη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ας, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 165/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Πανιώνιος, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού των 34.388,97 € και των νομίμων τόκων.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Πανιώνιος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Σιώπη του Παρασκευά, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως.

Share it