Search

Τα συλληπητήρια των ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ για τον χαμό του Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη

Θλίψη προκάλεσε στις τάξεις της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ η είδηση του θανάτου του Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1946 στη Ξάνθη, στην οποία έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα. Το καλοκαίρι του 1972 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, όπου και αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Το 1975 μεταγράφηκε στην Καστοριά, ολοκληρώνοντας -μετά από τέσσερα χρόνια θητείας- τον κύκλο του ως ποδοσφαιριστής.

Εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιούνταν μέσα από τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, στις εκδηλώσεις του οποίου μετείχε ανελλιπώς. Ο Μπάμπης Τσιλιγγίριδης υπέστη καρδιακή ανακοπή, η οποία του έκοψε το νήμα της ζωής ενώ βρίσκονταν καθ΄ οδόν.

Όπως ήταν λογικό συλλυπητήρια  ανακοίνωση εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ Ξάνθη όσο και οι βετεράνοι του ΑΟΞ, αλλά φυσικά  τα συλλυπητήρια του, για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου της ομάδας, Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη έστειλε και ο επίσημος ΠΑΟΚ, μέσω σχετικής ανάρτησης του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα του Δικεφάλου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου άσου της ομάδας μας. Καλό παράδεισο».

Δείτε την ανάρτηση:

http://

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ, σημειώνοντας: «Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του βετεράνου ποδοσφαριστή του Σωματείου μας, Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Share it