Search

Με Παπαδόπουλο στην άκρη του πάγκου την νέα χρονιά η Δόξα Σώστη! Το “ευχαριστώ” στον Δανίδη!

Αλλαγή θα έχουμε στην τεχνική ηγεσία της Δόξα Σώστη τη νέα σεζόν η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάκη Δανίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ευχαριστούμε τον Σάκη Δανιδη που μεσούσης της σεζόν, παρά τις υποχρεώσεις του, ήρθε πάλι στο τιμόνι της ομάδας μας για να μας βοηθήσει την περσινή χρονιά και για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας ακόμα και τώρα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα από αυτό το βήμα”

Η Δόξα αποφάσισε να δώσει τα ηνία πλέον στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Ο ‘Παπ’, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ήταν παίκτης της για δύο χρόνια ενώ πέρυσι εκτελούσε χρέη γυμναστή στη Δόξα και προπονητή στις ακαδημίες του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

“Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας για την σεζόν 2020-2021.
Ο “ΠΑΠ” με προϋπηρεσία ως βοηθός προπονητή πέρυσι δίπλα στον Σάκη Δανίδη, είναι ένα ακόμα παιδί της ομάδας μας. Ως παίκτης παλιότερα παίρνει πλεον το βάπτισμα του πυρός στη θέση του προπονητή.
Φέρνουμε έτσι για 1η φορά στην ομάδα έναν άνθρωπο ο οποίος έχει και ακαδημαϊκά παράλληλα το ποδοσφαιρο στην ζωή του, μιας και η ειδικότητα του στις σπουδές είναι το ποδόσφαιρο και η προπονητική.
Ελπίζουμε να τα παντρέψει θαυμάσια για να είμαστε και εμείς και οι καθηγητές του υπερήφανοι.
Μακάρι να είναι η αρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον δικό μας “ΠΑΠ” “

Share it