Search

Με ανατροπή και νίκη επί του ΟΦΗ μπήκε στα Play Off ο Άρης!

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες χωρίς αγωνιστική δράση, μπορεί οι άδειες κερκίδες στο γήπεδο να μην θύμιζαν ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο Άρης και ΟΦΗ, στην 1η στροφή των πλέι οφ, πρόσφεραν ένα χορταστικό θέαμα με αρκετές φάσεις και τέσσερα γκολ.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου βρέθηκαν μπροστά σκορ με τέρμα του Σακόρ, θα μπορούσαν να φτάσουν και στο 0-2, ωστόσο κάπου εκεί… μίλησαν οι παίκτες του Άρη, που έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή (3-1) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα που σκόραρε δύο γκολ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κόρχουτ

Το πρώτο μέρος βρήκε τον Άρη να μπαίνει πολύ δυνατά στο δεκάλεπτο, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν με αξιώσεις στα καρέ του ΟΦΗ. Οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ, βρήκαν δυο καλές στιγμές, ωστόσο η τελική προσπάθεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθως, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, κατάφερε να απειλήσει με το Ναμπί στο 18’ και τελικά να βρει το γκολ τρία λεπτά αργότερα και μετά από ασίστ του Μάνου για τον Σακόρ, που κέρδισε τον Κουέστα. Μάλιστα από εκείνο το σημείο μέχρι και το 40’ ο ΟΦΗ είχε την κατοχή τη μπάλας και θα μπορούσε να φτάσει στο 0-2, ωστόσο ο Μάνος έχασε τεράστια ευκαιρία, παρότι ήταν σε καλή θέση. Από την πλευρά του, ο Άρης κατάφερε να κλείσει τους χώρους και να βρει το γκολ σε αντεπίθεση, με τον Ρόουζ που είχε ανέβει όλη την πλευρά, να βγάζει την ασίστ για τον Γκάμα που έφερε τπαιχνίδια στα ίσα.

Share it