Search

Φινάλε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κ19, θα συνεχιστούν εντός καλοκαιριού Κ17 & Κ15 Super League!

Σε μια αν μη τι άλλο απόφαση έκπληξη προχώρησε η Super League, καθώς απο την μία όπως αναμενόταν προχώρησε στην αναβολή των αγώνων Κυπέλλου Κ19 αλλά και στην επικύρωση του πρωταθλήματος Κ19, ωστόσο αποφάσισαν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα Κ17 και Κ15!

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα Κ19 είχε ακόμα 2 αγωνιστικές ωστόσο είχε κριθεί το πρωτάθλημα, αντιθέτως στα Κ17 είχαν απομείνει 5 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας συν τουλάχιστον άλλα 2 για τα ματς του  Final 4. Ενώ στα Κ15 είχαν απομείνει ακόμη 2 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας και τουλάχιστον άλλα δύο για τα ματς του  Final 4.

Πάντως η Λίγκα δεν έκανε γνωστό πως θα συνεχιστούν αυτά τα δύο πρωταθλήματα, κάτι το οποίο όπως έγινε γνωστό θα αποφασιστεί σε επόμεν Δ.Σ. όταν και θα τεθούν προς ψήφιση σχετικές προτάσης.

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League: Αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάδειξη του ΠΑΟΚ, ως Πρωταθλητή Super League K19, ενώ παράλληλα τα Πρωταθλήματα Υποδομών Super League Κ15 και Κ17 θα συνεχιστούν με τρόπο που θα καθοριστεί σε συνέχεια σχετικής διαβούλευσης και σχετικής πρότασης που θα υποβληθεί σε επόμενο Δ.Σ. προς ψήφιση. Οι αγώνες Κυπέλλου Super League K19 δε θα διεξαχθούν.

Share it