Search

Μπαράζ ανανεώσεων για τον Άρη Αβάτου, που διατηρεί και τη νέα χρονιά 9 παίκτες!

“Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” στον Άρη Αβάτου που με γοργές κινήσεις προχωρά τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας διατηρώντας στο ρόστερ και της επόμενης χρονιάς τους Πέτρο Σαρηγιαννίδη, Νίκο Χατζηπαππά, Αντώνη Λαφάρα, Γιώργο Ψεμματά, Γιάννη Χριστοφορίδη, Γιάννη Καλαϊτζίδη, Ιορδάνη Ζωσιμίδη, Γιώργου Γκουτσίδη και τον Αλέξη Μπουνταγκίδη.

Ποδοσφαιριστές που προσέφεραν πολλά και πέρσι, έχοντας αρκετές βασικές συμμετοχές. Ενώ το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ενώ θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού της ομάδος μας για την νέα χρονιά συνεχίζουν να φορούν τα κιτρινόμαυρα από το περσινό ρόστερ οι: Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Νίκος Χατζηπαππάς, Αντώνης Λαφάρας, Γιώργος Ψεμματάς, Γιάννης Χριστοφορίδης, Γιάννης Καλαιτζίδης, Ιορδάνης Ζοσιμίδης, Γιώργος Γκουτσίδης,Αλέξης Μπουνταγκίδης,

Ο προγραμματισμός εντός της άλλης εβδομάδος τελειώνει με το περσινό ρόστερ μας ενώ έχουν γίνει κρούσεις σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας σε διάφορες θέσεις έτσι ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς.

http://

Share it