Search

Και επίσημα πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Αρίωνας Ξάνθης!

Τον Αρίωνα Ξάνθης ανακήρυξε και επίσημα πρωταθλητή Εφήβων η ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς κατά την διακοπή των αγώνων η ομάδα της Ξάνθης ήταν στην κορυφή της τελικής φάσης.

Οι ξανθιώτες που μετά την εντυπωσιακή τους παρουσία στην Α’ φάση με 10/10, και μετά την πρόκριση επί του ΓΑΣ Κομοτηνή με 2-1 νίκες, μπήκε και στην τελική φάση εξαιρετικά επικρατώντας Αγίας Βαρβάρας και Λεύκιππου και ενώ ήταν έτοιμος να παίξει με Ίκαρους για το 3/3 ήρθε η διακοπή. Κι έτσι η ΕΚΑΣΑΜΑΘ προχωρώντας στην επικύρωση της βαθμολογίας ανακήρυξε τους ξανθιώτες ως πρωταθλητής Εφήβων, με την σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας να αναφέρει: “Στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ πρωταθλητής ανακηρύσσεται  ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ως πρώτος στη βαθμολογία της  ΤΕΛΙΚΗΣ φάσης του πρωταθλήματος  Εφήβων τη στιγμή της διακοπής.”

Απο την πλευρά του ο προπονητής του Εφηβικού τμήματος του Αρίωνα Ξάνθης έγραψε για τη νέα επιτυχία του συλλόγου: 

“Το 5ο πρωτάθλημα στα τμήματα υποδομής για τον σύλλογό μας είναι γεγονός.
Αν υπολογίσουμε κι αυτά που χαθήκανε στη λεπτομέρεια, αποδεικνύεται περίτρανα η σταθερή παρουσία του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ στην κορυφή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και όχι μόνο.
Ευχαριστώ,
τη Διοίκηση για την αμέριστη συμπαράσταση, τους συνεργάτες μου, προπονητές της Ακαδημίας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ένα πρωτάθλημα εφήβων απαιτεί γύρω στα 8 έτη δουλειάς.
Ευχαριστώ,
τους αθλητές μας για την προσπάθεια που έκαναν και τους εύχομαι καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες. Να τα δώσουν όλα, όπως έκαναν μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια, επίσης, στις υπόλοιπες 3 ομάδες της τελικής φάσης για το υψηλό επίπεδο τους.”

Share it