Search

Στον “αέρα” η αναμέτρηση της Ξάνθης με Ατρόμητο! Η σκέψης για αλλαγή ημέρας και τα δεδομένα του αγώνα

Επιστολή στη Super League για το ματς κόντρα στην Ξάνθη απέστειλε ο Ατρόμητος, που όπως αναφέρει και στην επιστολή ζητά να μάθει αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει στην πόλη λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας της περιοχής.

Και παρότι ο Ατρόμητος δεν ζήτησε αναβολή στην Λίγκα υπάρχει προβληματισμός για την απόφαση που θα παρθεί για το προγραμματισμένο για το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:00. Στην περιοχή έχουν αρχίσει ήδη οι μοριακοί έλεγχοι ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης υποβλήθηκε σε τεστ την Τετάρτη (3/6) και τα αποτελέσματα αναμένονται την Παρασκευή (5/6). Από τα αποτελέσματα εξαρτάται και η διεξαγωγή. Κύριο θέμα του αιτήματος της ομάδας του Περιστερίου αποτελεί το γεγονός πως την ώρα που η πτήση της αποστολής του Ατρόμητου είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει για την Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής και κανένας δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση εμφανιστεί αρνητική στην διεξαγωγή του αγώνα.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο όμως αρκετά σενάρια έχουν αρχίσει να διαρρέουν, με το πιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή είναι ο ορισμός του αγώνα να διεξαχθεί την Κυριακή κι όχι το Σάββατο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Αυτό τουλάχιστον έχει μεταφερθεί και σαν σκέψη της Λίγκας στους Ξανθιώτες, καθώς τα άλλα δύο σενάρια μοιάζουν πιο μακρινά.

Ποια είναι αυτά; Η πρώτη μιλά για διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία στην Ξάνθη, ενώ σε μέσα της Αθήνας γράφτηκε και το σενάριο της διεξαγωγής του αγώνα σε ουδέτερη έδρα(!) εκτός Ξάνθης και σε νέα ημερομηνία, με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Share it