Search

Μετά την σημερινή συνάντηση της Super League με Αυγενάκη η απόφαση για παρουσία κόσμου στα γήπεδα!

Την Τετάρτη (3/6) το μεσημέρι ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και θα τεθεί επί τάπητος η πρόταση για παρουσία κόσμου σε playoffs και playouts

Η Super League αιτήθηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό και αυτή ορίστηκε να γίνει σήμερα (3/6) στις 12:00 στο Υπουργείο. Σε αυτή ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Ηλίας Πουρσανίδης (ο οποίος κατέθεσε την πρόταση για να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα) μαζί με τον πρόεδρο της Super League κ. Μηνά Λυσάνδρου θα αναλύσουν τεκμηριωμένα το όλο θέμα στους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Ουσιαστικά αυτή είναι η πιο σημαντική συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα και εν συνεχεία θα υπάρξει η όποια απόφαση από την υγειονομική επιτροπή και η πρόταση στην κυβέρνηση που θα ανακοινώσει την απόφαση της. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η Super League έκανε το αίτημα για τη συνάντηση αυτή την Δευτέρα και η απάντηση της κυβέρνησης και το “κλείσιμο” του ραντεβού των δύο πλευρών ήταν άμεσο.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

Share it