Search

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Βρασίδα Ν. Περάμου ο Κώστας Τερζανίδης! Το αντίο του και το ευχαριστώ της διοίκησης

Σε πολύ φιλικό κλίμα χώρισαν οι δρόμοι του ξανθιώτη προπονητή Κώστα Τερζανίδη με την ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου.

Η ομάδα της Περάμου ευχαρίστησε τον Κώστα Τερζανίδη για την προσφορά του στον σύλλογο, τον οποίο οδήγησε στην εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, τονίζοντας πως άπαντες θεωρούν τον Κώστα Τερζανίδη όχι απλά έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκαν αλλά και φίλο. Ενώ στην ίδια ανάρτηση της ομάδας υπάρχει και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ξανθιώτη τεχνικού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα τρώνε, άτομα κάθονται και φαγητό

Αναλυτικά η ανάρτηση της Καβαλιώτικης ομάδας αναφέρει:

Ο AMS Vrasidas Neas Peramou ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Kostas Terzanidis! Δυστυχώς οι συγκυρίες της τωρινής περιόδου αλλά κυρίως η απόσταση καθιστά δύσκολη της συνέχιση της !Ο Κώστας ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και κατάφερε με τις γνώσεις του και το απαράμιλλο πάθος του για προσφορά προς την ομάδα μας να φέρει συνοχή, ενότητα και εν τέλει να πετύχει τους στόχους της!Όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα τον ευχαριστούμε για αυτήν του την προσφορά και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας μας με τον προπονητή αλλά και φίλο πλέον της ομάδας μας Κώστα Τερζανίδη δεν κλείνει εντελώς!Με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών η συνεργασία μας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας θα συνεχιστεί!Άλλωστε ισχύει πάντα το “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ”Και σε ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για αυτό.

Μετά από επιθυμία του ίδιου του Κώστα του Τερζανίδη κοινοποιούμε στη σελίδα μας και το μήνυμα το δικό του που μας έστειλε σήμερα !

<<Ακόμη ένα προπονητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος!Δυστυχώς οι δυσκολίες που υπάρχουν καθιστούν ανέφικτη τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Βρασίδα.
Παρά τη θέληση και των δύο πλευρών αποφασίσαμε για το καλό όλων μας να πορευτούμε χωριστά! Τα 150 χλμ. είναι ο μόνος λόγος που μας χωρίζει! Είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής αυτού του ιστορικού σωματείου! Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις παράγοντες σαν τον Tasos Mitrou .Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Παναγιώτης Καλογιαννάκης που ήταν παρών καθημερινά! Τον Sokratis Papazidis αγνό στρατιώτη της ομάδος!Τον Kyriakos Domvros για την αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά του! Τον Dimitris Αντωνόπουλο ,τον Akis Ioannou και τον Μπιλμπιλη τον Βασίλη! Όλους τους χορηγούς και τους φιλάθλους της ομάδος.
Ευχαριστώ τον Γαβριήλ Καρφόπουλος και τον Marios Tsehou για τη βοήθεια τους στο προπονητικό κομμάτι!
Τελευταίους αφήνω τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες!
Πήγαινα και έφευγα από το γήπεδο με χαρά και ικανοποίηση για τον απεριόριστο σεβασμό που εισέπραττα !
Παρόλο που κάθε Κυριακή παίζαμε για την επιβίωση μας δεν ύψωσα ούτε μια φορά τον τόνο της φωνής μου!

Share it