Search

Ορφέας Ξυλαγανής: «Είμαστε η ομάδα viral… της καρδιάς σας»

Τα πράγματα… στη θέση τους βάζει όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ορφέας Ξυλαγανής σχετικά με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα περί οικονομικών δυσκολιών, ενώ γνωστές έγιναν και όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

Η ανακοίνωση:

«Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους

Επειδή διάφορα λέγονται και διάφορα ακούγονται, καλύτερα να μιλήσουμε Εμείς για Εμάς

Το ΔΣ του ΟΡΦΕΑ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών του την Παρασκευή 29/5/2020. Σε αυτήν πραγματοποιήθηκε απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η πορεία της ομάδας και η τελική κατάταξή της στις κορυφαίες 5 ομάδες της Ροδόπης ήταν απόλυτα ικανοποιητική, αφού έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Σημαντικό επίσης είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του, μικροί και μεγάλοι, ολοκλήρωσαν την χρονιά υγιείς και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Η πορεία όμως αυτή συμπεριλάμβανε μεγάλη κόπωση στους διοικούντες και στους συμμετέχοντες στα πράγματα του συλλόγου, και περισσότερο στον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Βαρνιτσιώτη. Άσχετα με όσα γράφονται, το οικονομικό δεν υπήρξε ποτέ θέμα για ολιγωρία στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Στην Γενική Συνέλευση συζητήθηκε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Σε αυτή τη λήφθηκε η απόφαση να γίνει εξορθολογισμός των πλάνων της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ και λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

1. Να γίνουν προτάσεις σε όλους τους Ξυλαγανιώτες παίκτες καθώς και σε κοντοχωριανούς ώστε να ενταχθούν στο έμψυχο υλικό της ομάδας του χωριού τους.

2. Να μείνουν στην ομάδα όσοι παίκτες το επιθυμούν πραγματικά και αγαπούν αυτό που λέγεται ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ. Δηλαδή νιώθουν κοντά με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια.

3. Ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ να συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις αποδυτηρίων με όλες τις ανέσεις και τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο σε όλη την Ροδόπη. Πράγμα που σημαίνει λιγότερους τραυματισμούς για τους όλους τους παίκτες του.

Το νέο πλάνο της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ έχει ορίζοντα 5ετίας, με στόχο να πλαισιωθεί επιπλέον και με τους 22 μικρούς ποδοσφαιριστές της παιδικής μας ομάδας.

Εκτιμούμε ότι η κύρια αποστολή ενός αθλητικού συλλόγου είναι να δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν οι νέοι της περιοχής του στον αθλητισμό και όχι να βρίσκονται στο γήπεδο μόνο σαν θεατές!

Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, γνωρίζουμε ότι ίσως κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας αμφισβητήσουν και να μας χλευάσουν, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ και θα τα καταφέρουμε. Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που σε λίγα χρόνια θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ η ομάδα που δεν θα πάψει να πρωτοτυπεί !
Η ΟΜΑΔΑ VIRAL … της καρδιάς σας».

Share it