Search

Συνεχίζει με Ουσταμπασίδη και κάνει όνειρα για Β’ Εθνική η Ένωση Αλεξανδρούπολης!

Άκρως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η φετινή σεζόν για την Ένωση Αλεξανδρούπολης καθώς ο στόχος της παραμονής ως νεοφώτιστη ομάδα η οποία μάλιστα δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή μετά την μη συμμετοχή του Ορέστη Ορεστιάδας στη Γ’ Εθνική, επιτεύχθηκε.

Τώρα αρχίζει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν στην οποία θα χρειαστεί η στήριξη όλης της πόλης. Όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Τσιομλεκίδης όντας καλεσμένος με τον αρχηγό Κώστα Λίτσιο στο “Πάμε Γήπεδο” στην Δέλτα Τηλεόραση με τους Κοσμά Πανταζή & Γιώργο Πανταζίδη, σε αυτόν τον σχεδιασμό καπετάνιος θα είναι και πάλι ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Ο έμπειρος προπονητής παραμένει στο τιμόνι της Ένωσης, ενώ το πως θα κινηθεί η ομάδα θα κριθεί κατά πολύ στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στα τέλη του μήνα. Μέχρι τότε όπως είπε ο κ. Τσιομλεκίδης θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές με την δημοτική αρχή της πόλης και με υποψήφιους χορηγούς για να στηριχθεί οικονομικά η ομάδα.

Η Ένωση εξέδωσε και μία ανακοίνωση που πρωτοδιαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής που αναφέρει ξεκάθαρα ότι στόχος της ομάδας δεν είναι να παραμείνει απλά στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία που βρίσκεται τώρα αλλά να βρεθεί κάποια στιγμή στη Β’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η FC Αλεξανδρούπολης διήνυσε μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά κατά τη δράση της στη Γ’ Εθνική.

Σαφώς το έργο που εκτέλεσε μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί , καθώς, ενώ η ομάδα συστάθηκε την τελευταία στιγμή, με απότερο σκοπό να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση στη Γ’ Εθνική, παράλληλα παίκτες-προπονητές και φοροντιστές όφειλαν να συνεργασούν εξαρχής άψογα για το αρτιότερο αποτέλεσμα και περίτρανα το κατόρθωσαν.

Η δραστηριοποίηση όλων των μελών της ομάδας αποδεικνύει ότι η FC Αλεξανδρούπολης δεν αποσκοπούσε σε μία πρόσκαιρη παρουσία στα γήπεδα. Αποβλέπει όχι μόνο στη μονιμότητα της, αλλά επιπλέον στην άνοδο της σε υψηλότερη κατηγορία. Σαφώς, στην εξέλιξη της ομάδας, από την αρχή της δράσης της και καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο, συνέβαλαν θετικά, με την πολύτιμη υποστήριξη τους, οι χορηγοί μας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και πολλοί συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της FC Αλεξανδρούπολης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες σε κάθε έναν ξεχωριστά, που παρείχε απ’ την ελάχιστη μέχρι τη μέγιστη, όχι μόνο υλική, αλλά και ηθική ενίσχυση.

Με αφορμή την Γενική Συνέλευση της ομάδας στα τέλη Ιουνίου, όπoυ θα τεθούν προς συζήτηση ο απολογισμός 2019-20, ο προϋπολογισμός και οι στόχοι για το 2020-21 και οι εγγραφές των νέων μελών, αξίζει να αναφερθεί ότι, το να βρεθεί ποδοσφαιρικά η πόλη μας 40 χρόνια μετά στους πίνακες της Β’ κατηγορίας, αποτελεί φιλοδοξία και πρόκληση για όλους μας. πρόκληση όμως, απ’ την οποία δεν περισσεύει κανείς. Αντιθέτως, θα επισημαίναμε ότι, υπάρχει χώρος, για όποιον επιπλέον είναι διατεθειμένος, να προσφέρει με τον δικό του τρόπο, ώστε να φτάσουμε την ομάδα της πόλης μας εκεί που της αξίζει. Όσο το δυνατόν ψηλότερα».

 

Share it