Search

Μετακόμισαν σε νέο χώρο τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη! Δείτε εικόνες και βίντεο απο τα νέα γραφεία

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική, απ’ όλες τις απόψεις, κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη που μετακόμισε τα γραφεία της ομάδας απο το Le Chalet στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο νέος χώρος που θα στεγάζονται τα γραφεία της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Υπαλλήλων, Προέδρου, Τεχνικού Διευθυντή και Τιμ Μάνατζερ θα βρίσκονται πλέον στους ευρύχωρους και άνετους χώρους του προπονητικού κέντρου της ομάδας, κάτω απο το ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας.

Βέβαια η κίνηση αυτή πέρα απο πρακτικούς λόγους έγινε και για σημειολογικούς σκοπούς δείχνοντας ξεκάθαρα η ΠΑΕ πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ούτε πολυιδιοκτησίας αλλά φυσικά ούτε καν κυριαρχικής επιρροής αο την ιδιοκτήτρια εταιρεία της Vialand.

Κάνοντας ουσιαστικά όλες τις κινήσεις που χρειαζόταν για να δώσει οριστικές απαντήσεις πως η Vialand με κανένα τρόπο δεν μπορεί να ασκήσει καμία απολύτως επιρροή στην ΠΑΕ.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και χρειάζονται τα απαραίτητα εργαλεία για να αποδώσουν καλύτερα.

Τα νέα γραφεία της Ξάνθης συνδυάζουν λειτουργικότητα και άνεση και στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, πίσω από το Xanthi FC Arena.

Share it