Search

Έμπρακτη κίνηση στήριξης των σωματείων απο την ΕΠΣ Ξάνθης, με γεναία μείωση του ποσού συμμετοχής!

Σε μια άκρως σημαντική κίνηση στήριξης για τα σωματεία της Ένωσης της προχωρά η ΕΠΣ Ξάνθης, που στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας αποφάσισε την απαλλαγή για 1 χρόνο πληρωμής της ετήσιας συνδρομής όλων των σωματείων που ανέρχεται στο ποσό των 150,00 €.

Κίνηση άκρως σημαντική, καθώς αυτό φέρνει γεναία μείωση εσόδων της Ένωσης, όμως ευνοεί με αυτη την κίνηση τα σωματεία που πλέον θα πληρώσουν μόνο το ποσό συμμετοχής στο πρωτάθλημα κερδίζοντας μείωση που φτάνει απο 40% έως και 50%, ανάλογα φυσικά την κατηγορία.

Χαρακτηριστικά πέρσι οι ομάδες της Α’ είχαν να πληρώσουν ένα ποσό της τάξης των 400 ευρώ ενώ φέτος θα πληρώσουν μόνο 250, η Β’ κατηγορία που είχε να πληρώσει 350 πλέον θα πληρώσει 200 ευρώ, ενώ η  Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης απο 300 ευρώ θα κληθέι να πληρώσει 150!!!

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε και την τρομερή κίνηση του Γραμματέα της Ένωσης, Μπάμπη Κυρλίδη, που με στόχο να συμβάλει και αυτός σε αυτή την κίνηση, μια και όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι μειωμένα τα έσοδα της Ένωσης έκανε αποδεκτή γενναία μείωση του μισθού του. Δείγμα φυσικά πως υπάρχει αντίληψη όλων για την δύσκολη επόμενη σαιζόν με τον Γραμματέα της Ένωσης να συμβάλει κι αυτός με αυτή την κίνηση στην έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης

Share it