Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και επίσημα η πρωταθλήτρια Δράμας ΑΕ Αμπελοκήπων!

Δεν προκάλεσε η αλήθεια είναι ιδιαίτερα έκπληξη, καθώς θεωρείται δεδομένο απο πολλούς ενώ απο καιρό κυκλοφορούσε σαν σενάριο, η απόφαση της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Δράμας ΑΕ Αμπελοκήπων να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα των Αμπελοκήπων που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας πήρε την απόφαση να μην δηλώσει συμμετοχή μετά απο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου και πάρθηκε η οριστική απόφαση που ανακοινώθηκε και στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος άμεσα μέσα από γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε την ομάδα για την διετή συνεργασία και παραιτήθηκε από το πόστο του προπονητή.

Με την Α.Ε. Αμπελοκηπων να το κάνει γνωστό μέσα απο την σελίδα της στο facebook: “Η Α.Ε.Αμπελοκήπων Δράμας είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της Γιάννη Ιωαννίδη. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι 30 μηνών. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας, ξεπέρασε την πρώτη χρονιά του κόουτς τον στόχο της παραμονής και με την συνεχή βελτίωση υπό τις οδηγίες του κατάφερε να αναδειχτεί αήττητη πρωταθλήτρια στην Α Ε.Π.Σ.Δράμας και φιναλίστ του τελικού κυπέλλου της Ένωσης στην σεζόν που διανύσαμε. Κόουτς σε ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σου και υποχρέωσες και εμάς να ακολουθήσουμε, για την αγάπη σου για τον σύλλογο, για όλες τις όμορφες αναμνήσεις αυτού του 30 μηνών ταξιδιού. Είσαι πια κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου από τα πιο όμορφα και ένδοξα. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα σου, να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι σου προσωπικοί και αγωνιστικοί. Δεν σου λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν. Κόουτς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.”

Ενώ την είδηση επιβεβαίωσε και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του προέδρου και χορηγού της ομάδας Νίκου Καλλιονικίδη, ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ανέστης Ζαμανόπουλος που μίλησε στο sportdrama.gr για τις τελευταίες εξελίξεις αναφέροντας:

“Η φετινή ανεπανάληπτη πορεία που διαγράψαμε καθώς και το πρωτάθλημα που επάξια κατακτήσαμε θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μας…  Δυστυχώς όμως μας αφήνει στο τέλος μια πικρή γεύση. Δεδομένου ότι η ομάδα μας είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει και όχι απλά να συμμετέχει δηλώνουμε επίσημα ότι σε αυτό το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον αδυνατούμε να συμμετέχουμε στη νέα Γ εθνική… 

Η εξέλιξη αυτή παρόλο που μας στεναχωρεί ιδιαίτερα μας πεισμώνει για να στοχεύσουμε σε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες

Share it