Search

Ο Ηρακλής Ζυγού και οι άλλες 22 ομάδες που επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματα μετά την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ!

“Λευκός καπνός” βγήκε απο την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα της Γ’ Εθνικής, όπου αποφασίστηκε η οριστική άνοδος των 8 πρωταθλητών στην παραπάνω κατηγορία(όποια κι αν είναι αυτή) όμως απόφαση πάρθηκε και για το θέμα του υποβιβασμου

Η Ε.Ε. μετά απο ψηφοφορία που έγινε αποφάσισε να υποβιβαστούν οριστικά μόνο όσες ομάδες είχαν πέσει μαθηματικά πριν την διακοπή. Έτσι στον 1ο όμιλο σώζεται οριστικά μόνο ο Ορφέας Ξάνθης.

Αντιθέτως στα τοπικά τους πρωταθλήματα επιστρέφουν οι Κεραυνός Πέρνης(ΕΠΣ Καβάλας), Κιλκισιακός(ΕΠΣ Κιλκίς), Δόξα Θεολόγου(ΕΠΣ Καβάλας) αλλά και ο Ηρακλής Ζυγού που επιστρέφει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πέρα όμως απο αυτές της 4 ομάδες ακόμη 18 ομάδες στους υπόλοιπους 6 ομίλους, μια και αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα απο τον 8ο όμιλο που συμμετέχουν ομάδες της Κρήτης. Πέρα απο τον 1ο όμιλο να σημειώσουμε πως 4 ομάδες υποβιβάστηκαν επίσης σε 2ο, 5ο και 6ο όμιλο, τρεις ομάδες υποβιβάστηκαν στον 7ο όμιλο ενώ απο 2 ομάδες υποβιβάστηκαν στους 3ο και 4ο όμιλο.

Αναλυτικά στα τοπικά τους πρωταθλήματα υποβιβάζονται οι παρακάτω ομάδες:

1ος όμιλος:

Κεραυνός Πέρνης

Κιλκισιακός

Ηρακλής Ζυγού

Δόξα Θεολόγου-Πότου

2ος όμιλος:

Φλώρινα

Αστραπή Μεσοποταμίας

Σειρήνα

Άρης Παλαιοχωρίου

3ος όμιλος:

Διγενής Νεοχωρίου

ΑΟ Ποταμιάς

4ος όμιλος:

Απόλλων Ευπαλίου

Αστέρας Ιτέας

5ος όμιλος:

Ακράτητος

Ηλυσιακός

Άγιοι Ανάργυροι

Ερμής Κορυδαλλού

6ος όμιλος:

Παλληνιακός

Αχαρναϊκός

Κόρινθος ‘06

ΑΕΚ Τρίπολης

7ος όμιλος:

Παναργειακός

Ολυμπιακός Ζαχάρως

Πανηλειακός

Share it