Search

Οικογενειακά αποχαιρέτισε την φετινή σεζόν ο Άρδας Καστανεών

Οικογενειακά, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει, αποχαιρέτισε και την φετινή σεζόν ο Άρδας Καστανεών.

Η ομάδα αναφέρει:

Όπως κάθε χρόνο στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, έτσι και φέτος, έγινε χθες Παρασκευή 29 Μαΐου το αποχαιρετιστήριο μάζεμα παικτών, ποδοσφαιριστών και διοίκησης της ομάδας μας.

Ένα όμορφο απογευματινό πάρτι που…κράτησε έως καλά μεσάνυχτα, συνοδεία από ψητά κρέατα, τις…απαραίτητες μπύρες και τα κρασιά, υπό τους ήχους της μουσικής του dj Larry να δίνει μια πραγματικά ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση!

Σε οικεία τοποθεσία για όλους, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μας και σε πολύ χαλαρό και οικογενειακό κλίμα βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα που έφερε εις πέρας άλλη μια απαιτητική σεζόν που τερματίστηκε αρκετά νωρίτερα απ’τα συνηθισμένα μεν λόγω της πανδημίας, αλλά στην τελική να αφήνει μια γλυκιά θα λέγαμε γεύση στις τάξεις της ομάδας μας, μιας και η τελική βαθμολογία μας βρήκε στην 3ή θέση του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας του Έβρου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συντέλεσαν ούτως ώστε να βγει εις πέρας κι αυτή η σεζόν. Τους χορηγούς μας που μας στήριξαν, τους ανθρώπους του χωριού και φυσικά τους φιλάθλους μας που στάθηκαν για άλλη μια χρονιά δίπλα στην ομάδα.

Τους ποδοσφαιριστές μας, και τους 27 που αποτέλεσαν το ρόστερ της σεζόν 2019-20, που έδειξαν συνέπεια και σεβασμό απέναντι στην ομάδα και κατέθεσαν τον καλύτερος τους εαυτό φορώντας την φανέλα του Άρδα.

Τον προπονητή μας κ. Γιώργο Ναλμπάντη για την πραγματικά εξαιρετική του δουλειά, τόσο για την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας μας όσο και για θέματα συμπεριφοράς και χαρακτήρα νικητή που κατάφερε να μεταδώσει στο σύνολο μας..

Και όλους αυτούς που έβαλαν το λιθαράκι τους, άλλος πιο μεγάλο, άλλος πιο μικρό στο να μπορούμε να λέμε μέχρι σήμερα…”70 χρόνια Άρδας, και συνεχίζουμε”

Η επόμενη μέρα, όπως σε όλους τους τομείς στη χώρα και στον κόσμο όλο, έτσι και στο ποδόσφαιρο (και…ένα παραπάνω στο ερασιτεχνικό) ξεκινάει με ομιχλώδες το τοπίο…

Παρόλα αυτά ο προγραμματισμός μας έχει γίνει. Και τη νέα σεζόν 2020-21 προπονητής μας θα είναι ο κ. Ναλμπάντης και οι αρχαιρεσίες διοικητικά ολοκληρώθηκαν προ δεκαπενθήμερου.
Ξεκάθαρη πρόθεση μας…να φτάσουμε τον Άρδα μας ακόμα ψηλότερα!

Ο Άρδας θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει…Αλλά ο Άρδας θα πρέπει να υπάρχει και αύριο, και μεθαύριο, να έχει την διάρκεια και την συνέπεια που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι το χρέος μας ως διοίκηση προς το ιστορικό μας σωματείο και φυσικά να προστατέψουμε αυτή την εικόνα που χτίσαμε με πολύ κόπο και ανιδιοτελή αγάπη.

Στο κατώφλι λοιπόν ίσως της πιο δύσκολης χρονιάς για τα ερασιτεχνικά σωματεία…θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους παράγοντες των ομάδων καλό κουράγιο και καλή δύναμη. Στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να μείνουν ασφαλείς και υγιείς γιατί σίγουρα τους χρειάζεται πρώτα κάποιος άλλος περισσότερο κι έπειτα το ποδόσφαιρο… με την ευχή να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε τον Σεπτέμβριο στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και πάλι, σε όμορφα αγωνιστικά πλαίσια!

Να συγχαρούμε για άλλη μια φορά την Α.Ε. Διδυμοτείχου για την κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Να συγχαρούμε επίσης για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Β’ κατηγορίας στους 2 ομίλους και να καλοσωρίσουμε στην Ά Έβρου τις ομάδες του Ατρόμητου Ασπρονερίου και Ατρόμητου Άβαντα.

Τέλος, συγχαίρουμε την Ε.Π.Σ. Έβρου για την άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου Έβρου. Είμαστε βέβαιοι πως θα πράξει το καλύτερο για το κύρος και την αξιοπιστία και της νέας διοργάνωσης και φυσικά ευελπιστούμε σε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Share it