Search

Αντάλλαξαν συγχαρητήρια για τις ανόδους τους Βασίλισσες & Λεύκιππος Ξάνθης!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Βασίλισσες και Λεύκιππος Ξάνθης που πανηγυρίζουν την άνοδο τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης να ανέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική ενώ ο Λεύκιππος Ξάνθης μετά και την οριστική επικύρωση της ΕΟΚ ανέρχεται ως πρώτος του 4ου ομίλου στην Β’ Εθνική κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Με αφορμή της επιτυχίες τους οι δύο σύλλογοι προχώρησαν σε…ανταλλαγή συγχαρητηρίων, επιβαιβεώνοντας και τις γνωστές εξαιρετικές σχέσεις των δύο συλλόγων.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου για τις Βασίλισσες αναφέρει: “Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης συγχαίρει θερμά την ξανθιώτικη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα “Βασίλισσα της Θράκης” και τον υπεύθυνο αγωνιστικής λειτουργίας Απόστολο Κουτρουλό, για την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε στις αθλήτριες και στους προπονητές τους καλή επιτυχία και σε αυτή τη νέα “πρόκληση” στην καριέρα τους!”

Ενώ η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βασίλισσες για την επιτυχία του Λεύκιππου αναφέρει: “Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών Μπάσκετ θα συμμετέχει και επισήμως ο Λεύκιππος Ξάνθης, πρωτοπόρος ως τη στιγμή της παύσης του πρωταθλήματος λόγω Covid-19 στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Η γυναικεία ποδόσφαιρικη ομάδα Βασίλισσα της Θράκης συγχαίρει το αγαπημένο μας σωματείο για την μεγάλη αυτή διάκριση και του εύχεται ακόμη πιο ψηλά!!!”

Share it