Search

Πόσοι θα μπορούν να μπαίνουν στο Xanthi Arena και τα άλλα γήπεδα της Super League!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο τα ματς των play off και των play out να διεξαχθούν με κόσμο και τα γήπεδα να έχουν 20% πληρότητα.

Κάτι στο οποίο συμφώνησαν λοιπόν όλες οι ομάδες στο χθεσινό(28/5) Δ.Σ. της Λίγκας στο οποίο αποφασίστηκε να κάνουν σχετική εισήγηση προς την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς και έτσι ώστε να γίνουν τα  play off και play out με την παρουσία κόσμου.

Πάμε όμως να δούμε τα δεδομένα κάτω στα οποία θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, εφόσον φυσικά εγκριθεί η πρόταση της Λίγκας και απο ΕΟΔΥ, ΓΓΑ και Κυβέρνηση. Πιο “τυχεροί” απ’ όλους θα είναι οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός καθώς έχοντας ως έδρα το αχανές ΟΑΚΑ θα έχουν την δυνατότητα να έχουν στο γήπεδο 13,923 φιλάθλους αριθμος κάτι παραπάνω απο διπλάσιος απο το 6,423 που θα ο Ολυμπιακός και σαφως μεγαλύτερος και απο τον αριθμό φιλάθλων που θα έχουν στο γήπεδο ΠΑΟΚ και Άρης. Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως 3 ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να έχουν στο γήπεδο τους παρουσία περισσότερου κόσμου απο τον μέσο όρο εισιτηρίων τους! Ο λογος για τον Βόλο, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες, πλην του ΟΦΗ, δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση απο τον Μ.Ο. τους.

Όσον αφορά την Ξάνθη θα επιτρέπονται στο γήπεδο 1484 φίλαθλοι αριθμός που πάντως δεν απέχει πολύ απο τον μέσο όρο εισιτηρίων της(1726), ωστόσο σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η δομή που θα γίνει αλλά και ο αριθμός των κενών καθισμάτων ανάμεσα στους φιλάθλους που θα καθίσουν στα γήπεδα. 

Πιο αναλυτικά:

 

Share it