Search

Κατέθεσαν ένσταση στην ΕΟΠΕ οι Αμαζόνες Μαΐστρου!

Ένσταση για την απόφαση που πήρε η ΕΣΠΕΘΡ για άνοδο της Γαίας Δράμας στην Α2 Γυναικών, κατέθεσαν στην ΕΟΠΕ οι Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.

Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου:

«Ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης κατέθεσε επίσημη ένσταση (αρ.πρ.267-26-5-2020) και αιτήθηκε γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία της ΕΟΠΕ, σχετικά με τη νομιμότητα της απόφασης της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ. για άνοδο της ομάδας Α.Σ.Γαία Δράμας στην Α2 Εθνική Γυναικών, απόφαση η οποία παρέβλεψε αδιάκριτα και αδικαιολόγητα την από 20/5/2020 απόφαση της ΕΟΠΕ, η οποία όριζε ότι η άνοδος θα έπρεπε να κριθεί δυνάμει κλήρωσης μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των δυο ομίλων του Πρωταθλήματος της Περιφέρειας.

Σεβόμενοι τον ιδρώτα των αθλητριών μας που πήραν πανάξια την 1η θέση στον Ανατολικό Όμιλο του πρωτ/τος Β΄Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.Θρ.-Αν.Μακ., των προπονητών τους, των οικογενειών τους, των παραγόντων και των φίλων-υποστηρικτών της ομάδας μας, θέτουμε στην κρίση του φίλαθλου κόσμου της Αλεξανδρούπολης, την καθολική υπερψήφιση της απευθείας ανόδου του Α.Σ.Γαία Δράμας, από τις ομάδες της πόλης μας, χωρίς την κλήρωση που όριζε η ΕΟΠΕ και που θα έδινε ίσες ευκαιρίες στον Α.Ο.Αμαζόνες Μαίστρου-Αλεξανδρούπολης ως πρωτ/τρια ομάδα του Ανατολικού Ομίλου (Θράκη).

Μόνο το σωματείο μας με τον εκπρόσωπό του, αντέδρασε ζητώντας να τηρηθεί η απόφαση της ΕΟΠΕ για κλήρωση.
Τα 4 σωματεία της Αλεξ/πολης που ψήφισαν απευθείας άνοδο υπέρ του Α.Σ.Γαία Δράμας και αψήφισαν την δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση των Αμαζόνων Μαίστρου-Αλεξανδρούπολης είναι : Εθνικός Αλεξ/πολης (Πρόεδρος της ένωσης), Φοίνικας Αλεξ/πολης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης), Νίκη Αλεξ/πολης, Γ.Ε.Αλεξ/πολης.
Άλλες δύο ομάδες της Θράκης (Ν.Βύσσα και Ξάνθη-Κομοτηνή) υπερψήφισαν υπέρ της Α.Σ.Γαία Δράμας παραγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα μίας ομάδας στη θέση της οποίας κάλλιστα θα μπορούσαν να βρισκόταν αυτές καθότι αγωνίστηκαν στον Ανατολικό Όμιλο.

Οι υπόλοιπες δύο ψήφοι υπέρ του Α.Σ.Γαία Δράμας ήταν : Γαία Δράμας και Καβάλα, δύο ομάδες του Δυτικού Ομίλου».

Share it