Search

Το απόγευμα…κληρώνει για τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Ξάνθης!

Σήμερα(27/5) το απόγευμα στις 19:00 στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η…κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών Ξάνθης για την περίοδο 2019-2020.

Μετά την οριστική διακοπή και την απόφαση της ΕΠΟ να αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ με κλήρωση για να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας της επόμενης περιόδου, η Ένωση κάλεσε απο έναν εκπρόσωπο των 4 φιναλίστ(Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Ηρακλή Ζυγού) στα γραφεία της ώστε μετά απο κλήρωση να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος.

Η διαδικασία θα περιλαμβάνει κλήρωση για κάθε ημιτελικό(Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης – Ηρακλής Ζυγού) για να αναδειχθεί το ζευγάρι του Τελικού, κι αμέσως μετά θα γίνει κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου

Η ενημέρωση της Ένωσης αναφέρει:

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει πως η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Παρακαλούνται τα σωματεία Άρης Αβάτου, Ασπίδα Ξάνθης, Ηρακλής Ν. Ζυγού και Ορφέας Puma Ξάνθης να έχουν από 1 εκπρόσωπο τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.

Share it