Search

Ο “κανιβαλισμός” του απόλυτου τίποτα και η απάντηση του Στάρτζεον για τις δηλώσεις στην O’ Jogo

Πολύ… σκόνη σήκωσε στα Ελληνικά ΜΜΕ(είτε ανήκουν σε γνωστό ιδιοκτήτη ομάδας, φανερά η μη, αλλά και στα “αντικειμενικά”) η δήλωση του Φάμπιο Στάρτζεον στην Πορτογαλική O’ Jogo βρίσκοντας φυσικά την…ευκαιρια να δημιουργήσουν κλίμα.

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, και κυρίως την κακή διατύπωση του δημοσιεύματος, ο Στάρτζεον σε ερώτηση για την φετινή χρονιά της Ξάνθης απάντησε: “Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη”

Δήλωση που δημιούργησε εντυπώσεις ειδικά όπως παρουσιάστηκε, και φυσικά προκάλεσε και την οργισμένη αντίδραση του παίκτη της Ξάνθης, που προχώρησε σε άμεση διάψευση της συγκεκριμένης αναφοράς τονίζοντας μάλιστα οτι θα ασκήσει όλα τα δικαιώματα του καθώς προσβάλουν τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, χωρίς να αποκλείει να κινηθεί και νομικά σε βάρος του δημοσιεύματος.

Στην επίσημη τοποθέτηση του Πορτογάλου χαφ που στάλθηκε και στην εφημερίδα της χώρας του ο Στάρτζεον τονίζει πως στην αναφορά του για την τιμωρία απάντησε “Πως η ομάδα μου τιμωρηθηκε με -12 γιατί κατηγορήθηκε για πολυιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Για αυτό και η δική μου ομάδα και η άλλη είναι στα δικαστήρια” απαντώντας ουσιαστικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου της O’ Jogo για τις δικαστικές εκρεμμότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Share it