Search

Ανακοίνωσε άμεσα Δ.Σ. για σέντρα και κλήρωση play out η Super League!

Λίγα λεπτά με το “πράσινο φως” της Κυβέρνησης για επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Super League προχώρησε άμεσα σε ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου για την Πέμπτη στις 13:00.

Στην Δ.Σ. της Πέμπτης θα γίνει η κλήρωση των play out αλλά και ο ορισμός του προγράμματος της πρεμιέρας των αγώνων που θα γίνει το διήμερο 6-7 Ιουνιου.

Όσον αφορά τα play out θυμίζουμε πως θα διεξαχθούν με την συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 7-14(Ατρόμητος 32, ΑΕΛ 30, Αστέρας Τρίπολης 30, Λαμία 27, Βόλος 27, Ξάνθη 18, Παναιτωλικός  17, Πανιώνιος 11) . Θα διεξαχθούν επτά αγωνιστικές. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9, 10 της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερα εντός έδρας και τρία εκτός. Οι υπόλοιπες θα παίξουν τρία εντός και τέσσερα εκτός Η τελευταία ομάδα μετά τους αγώνες υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η προτελευταία θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 28/05/2020 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Κλήρωση αγώνων Play Out. Ορισμός αγώνων Play Off & Play Out.

2/ Διάφορα.

Share it