Search

Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης: Το χρονικό ενός “θριάμβου” του βόλεϊ μιας πόλης και το τέλος εποχής μιας άλλης…

Για τα τεκτενόμενα στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ τοποθετήθηκε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, χαρακτηρίζοντας την απόφαση για άνοδο της Γαίας Δράμας στην Α2 και την μη στήριξη των ομάδων της Αλεξανδρούπολης στις Αμαζόνες στην σχετική ψηφοφορία, ως θρίαμβο για τη Γαία και το τέλος εποχής για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.

Η σχετική ανάρτηση της Λέσχης:

20-5-2020 Απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. που ορίζει τον τρόπο ανάδειξης πρωτ/των στα τοπικά πρωταθλήματα Β΄Εθνικής. ‘Σε περίπτωση διεξαγωγής Πρωταθλημάτων σε Ομίλους με ανάδειξη ενός πρωταθλητή και οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν είχαν ολοκληρωθεί την ημερομηνία διακοπής των Πρωταθλημάτων (7/5/2020), διεξάγεται κλήρωση μεταξύ των Ομάδων που καταλάμβαναν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους Ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.’

               Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., πρωτ/μα Β΄Εθνικής Γυναικών, 2 όμιλοι (Ανατολικός, Δυτικός), να γίνει κλήρωση μεταξύ των δύο πρωταθλητών.

22-5-2020 Εσπευσμένο έκτακτο Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ. για περιφοράς (μέσω e-mail) με αποκλειστικό θέμα: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση του Προέδρου της ένωσης για ανάδειξη της Γαίας Δράμας ως πρωτ/τριας Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ. με βάση την ‘πλασματική’ βαθμολογία που παρουσιάζει κατάταξη των 4 ομάδων (2 πρώτοι των ομίλων) με βαθμούς από τους αγώνες που έχουν δώσει οι ομάδες στους ΟΜΙΛΟΥΣ τους. Η απόφαση (20-5-2020) της ΕΟΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

25-5-2020 Έκδοση απόφασης της ΕΣΠΕΘΡ που αναδεικνύει πρωτ/τρια ΕΣΠΕΘΡ τη Γαία Δράμας μετά από ‘Θρίαμβο’ 8 ψήφους του Δ.Σ. υπέρ και 1 ψήφος των Αμαζόνων Μαίστρου-Αλεξ/πόλης (λευκό με υπενθύμιση της απόφασης ΕΟΠΕ) και σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ της 61/1/7-5-2020!!!! απόφασης Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. http://espethr-anmak.blogspot.com/2020/05/2-2020-21.html (η απόλυτα σχετική απόφαση 20-5-2020 του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. ΠΟΥΘΕΝΑ!! http://www.volleyball.gr/news/article/5988/apofaseis-tou-d-s-ths-e-o-pe-20-05

ΕΨΗΦΙΣΑΝ

9 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ.

  1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Πρόεδρος της ένωσης και συντάκτης της πρότασης της ψηφοφορίας) : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  2. ΓΕΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  3. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  4. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Αλεξ/πολης) : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  5. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΊΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ – ΚΛΗΡΩΣΗ
  6. Ν.ΒΥΣΣΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  7. ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ-Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  8. ΚΑΒΑΛΑ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
  9. ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

‘ ΘΡΙΑΜΒΟΣ’ της πρότασης του προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ. 

‘ΘΡΙΑΜΒΟΣ’ του Α.Σ. Γαίας Δράμας

ΣΧΟΛΙΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ (ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η Ε.Ο.ΠΕ. (ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ 50% ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)!!!!

ΑΚΟΜΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ (ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ)

ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η Ε.Ο.ΠΕ. (ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ 50% ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ)!!!!

‘ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ΄ του Βόλεϊ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it