Search

Νέος κύκλος δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον απο Τουρκικές ομάδες για Μάνταλο!

Το Sport24.gr ήταν το Μέσο που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον τουρκικών συλλόγων για τον Πέτρο Μάνταλο. Σήμερα (24/5), σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι η Μπεσίκτας είναι μία από τις ομάδες (διότι υπάρχουν επίσης η Τραμπζονσπόρ και η Μπασάκσεχίρ) που ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “kartalhaber”, αναφέρει ότι “η Μπεσίκτας έχει βάλει στο… μάτι τον αρχηγό της ΑΕΚ και στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντεμ Λιάλιτς, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσει επαφές για την απόκτησή του”.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης ότι “η Μπεσίκτας θα προσφέρει 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο”, ένα ποσό που πάντως είναι πολύ πολύ μακριά από τα χρήματα που θα έβαζαν σε σκέψεις την Ένωση για τον αρχηγό της. Θυμίζουμε απλά ότι τον περασμένο Γενάρη, η Ενωση δεν μπήκε καν σε συζήτηση με την Αλ Ουάχντα που ήθελε να καταθέσει πρόταση κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μάνταλο.

Ο διεθνής μέσος πάντως, ήταν σε εξαιρετικό φεγγάρι επί Καρέρα. Ο Ιταλός κόουτς πέραν του ότι εκτιμά πολύ τα προσόντα του και την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια, αναγνωρίζει ότι ο Μάνταλος πρέπει να παίζει σε κεντρικό ρόλο, πίσω από τον επιθετικό περιοχής και όχι να «χαραμίζεται» στα άκρα, όπως συνέβαινε στη συντριπτική πλειοψηφία των περασμένων ετών. Του το ανταποδίδει με ασίστ και γκολ.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρχηγός της Ένωσης έχει πέραση στην Τουρκία. Άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα του Μπακασέτα, ο οποίος “ξεπουλήθηκε” από την ΑΕΚ σε ευτελές για την αξία του ποσό το περασμένο καλοκαίρι, δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στους άσπονδους γείτονες. Αρκεί αυτή τη φορά να πληρώσουν κανονικά. Περισσότερα… προσεχώς!

Share it