Search

Σαν Σήμερα: Τρία χρονια απο το πρώτο βήμα για την επιστροφή του Φίλιππου Δροσερού και την κουπα στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης!(+pics)

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Φίλιππο Δροσερού, καθώς  μια ημέρα σαν σήμερα πριν τρία χρόνια(24/5/2017) γιόρταζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και την άνοδο στην Α2, που ήταν ακόμα ένα βήμα πριν την οριστική επιστροφή του συλλόγου εκεί που ανήκει δηλαδή στα σαλόνια του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Φίλιππου Δροσερού υποδέχτηκε στο γήπεδο του Δροσερού τον πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας, Άρη Αβάτου σε μια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας στον Φίλιππο Δροσερού.

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα και πριν την απονομή του τίτλου ο πρόεδρος του Φίλιππου, Φερτούν Χασάνογλου, και οι ιθύνοντες του συλλόγου  πραγματοποίησαν βραβεύσεις και απονομές τιμητικών διακρίσεων σε παίκτες προπονητές της ομάδας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην φετινή χρονιά. Όπως και στον Πρόεδρο του Άρη ΑΒάτου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, τον πρώην Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.α.

Απο τις πλέον όμως ξεχωριστές στιγμές όμως ήταν η παρουσία του άτυχου της φετινής χρονιάς, του νεαρού Χικμέτ Ρασήμογλου ο οποίος μάλιστα είναι εκ των αρχηγών της ομάδας, που βρέθηκε στο γήπεδο του Δροσερού και αποθεώθηκε απο τους συμπαίκτες, τους παίκτες του Αβάτου αλλά και τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Μάλιστα η ομάδα του Φίλιππου και ο πρόεδρος της ομάδας Φερτούν Χασάνογλου τον τίμησαν προσφέροντας του μια πλακέτα με την φανέλα με το νούμερο 3, που φορούσε αγωνιζόμενος, και το όνομα του.

Photos: Αφιέρωσαν τον τίτλο στον άτυχο Χικμέτ Ρασήμογλου οι παίκτες του Δροσερού, συγκινητικές στιγμές στην απονομήΕνώ πέρα απο το μετάλλιο του πρωταθλητή που παρέλαβε με θέρμη απο τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργο Πανίδη, ο Χικμέτ ως ένας εκ των αρχηγών της ομάδας σήκωσαν μαζί με τον Μούμιν Αλισάν την κούπα του πρωταθλητή. Μάλιστα όπως βλέπετε και στην μεγάλη ομαδική φωτογραφία οι συμπαίκτες του τον έβαλαν στην μέση και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί αφιερώνοντας του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Photos: Οι τιμητικές διακρίσεις του Φίλιππου Δροσερού σε ΕΠΣ Ξάνθης, Άρη Αβάτου και τους κορυφαίους της χρονιάςΟ Χικμέτ είχε ένα τροχαίο ατύχημα πριν φύγει το 2016 και παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε είχε την υποστήριξη και την αγάπη και της δεύτερης οικογένειας του που σε κάθε στιγμή του αφιέρωνε τις νίκες(θυμηθείτε ένα χαρακτηριστικό ρεπορτάζ ΕΔΩ). Ευχή όλων ο Χικμέτ σύντομα όχι μόνο να μπορέσει να σηκωθεί και να ξαναφορέσει την φανέλα του Φίλιππου κάνοντας αυτό που αγαπά, να παίζει δηλαδή ποδόσφαιρο.

Share it