Search

Επιστολή Αμαζόνων προς ΕΣΠΕΘΡ: «Οποιαδήποτε απόφαση πλην της κλήρωσης, θα αποτελέσει στρέβλωση της οδηγίας της ΕΟΠΕ»

Επιστολή προς την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας, με κοινοποίηση και προς την Ομοσπονδία απέστειλαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο γυναικείο πρωτάθλημα (θυμηθείτε τα σχετικά θέματα εδώεδώ και εδώ).

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί,

Λάβαμε γνώση της από 20/5/2020 απόφασης του αρμόδιου οργάνου της Ε.Ο.ΠΕ., σύμφωνα με την
οποία προβλέπονται τα εξής:

‘Σε περίπτωση διεξαγωγής Πρωταθλημάτων σε Ομίλους με ανάδειξη ενός πρωταθλητή και οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν είχαν ολοκληρωθεί την ημερομηνία διακοπής των Πρωταθλημάτων (7/5/2020), διεξάγεται κλήρωση μεταξύ των Ομάδων που καταλάμβαναν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους Ομίλους, κατά την στιγμή της
διακοπής.

1 Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών της Περιφέρειας μας είναι ξεκάθαρο ότι φωτογραφίζεται στη
συγκεκριμένη απόφαση :
-Διεξάγεται σε Ομίλους
-Αναδεικνύει κατά τη λήξη του έναν πρωταθλητή
-Την ημερομηνία διακοπής των Πρωταθλημάτων, ο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα δεν είχε ολοκληρωθεί
-Κάθε ένας από τους δύο ομίλους του Πρωταθλήματος είχε αναδείξει τον δικό του πρωταθλητή.

Ως εκ των ανωτέρω, για την ανάδειξη του ενός Πρωταθλητή, ο οποίος θα ανέλθει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, οφείλει η Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ. να διεξάγει κλήρωση στην οποία θα λάβουν μέρος οι ομάδες του Α.Σ.Γαία Δράμας και του Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης ως πρωταθλήτριες ομάδες του δυτικού και του ανατολικού ομίλου αντίστοιχα.

Με βάση την ανωτέρω απόφαση, σας καλούμε και αναμένουμε να μας ενημερώσετε επίσημα σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελέσει στρέβλωση της οδηγίας που έχει δοθεί από την Ε.Ο.ΠΕ., ως αρμόδια ανώτατη αρχή του Πρωταθλήματος.

Το Σωματείο μας με γνώμονα την αναγνώριση της δίκαιης προσπάθειας των αθλητριών του καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, σας καλεί να εφαρμόσετε το γράμμα της απόφασης της Ε.Ο.ΠΕ., δηλώνοντας ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα του και αυτά των αθλητριών του με κάθε τρόπο

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης 2011
Τσελιγκοπούλου Δέσποινα».

Share it