Search

Το παράδειγμα της Ένωσης Πελοποννήσου που ενισχύει την οδό της κλήρωσης για το Γυναικείο της ΕΣΠΕΘΡ

Βάσει με όσα έχει ανακοινώσει η ΕΟΠΕ, σε πρωταθλήματα που υπάρχουν 2 όμιλοι για να αναδειχθεί πρωταθλητής θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των πρώτων των δύο ομίλων.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η ΕΣΠΕ Πελοποννήσου που ανακοίνωσε ότι στο ανδρικό της πρωτάθλημα που υπάρχουν 2 όμιλοι θα γίνει κλήρωση στις 27 Μαΐου.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό για το πρωτάθλημα γυναικών της αλλά σύντομα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Επιλογή πέρα από την κλήρωση υπάρχει αν ληφθεί υπόψην η βαθμολογία των play off όπως αυτά θα ξεκινούσαν, με τη Γαία Δράμας στην 1η θέση και τις Αμαζόνες Μαΐστρου στην 2η. Πώς όμως μία τέτοια επιλογή θα μπορούσε να σταθεί όταν τα play off δεν ξεκίνησαν ποτέ και όταν οι δύο ομάδες δεν συναντήθηκαν ποτέ παρά μόνο αναδείχθηκαν πρώτες σε Δυτικό και Ανατολικό όμιλο αντίστοιχα;

Όλα τα παραπάνω θα κληθεί να ξεκαθαρίσει η ΕΣΠΕΘΡ για να μάθουμε τελικά τον φετινό πρωταθλητή και την ομάδα που εφόσον το επιθυμεί θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στην Α2 της επόμενης περιόδου.

Share it