Search

Στην Κύπρο το επόμενο ποδοσφαιρικό βήμα του Ντιγκινί!

Στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάς Ντιγκινί σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη, και πρώην του Πανθρακικού, είναι στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού από τον περασμένο Γενάρη. Τότε μάλιστα είχε συμφωνήσει μαζί του, ωστόσο ο Άρης έβαλε φρένο στη μεταγραφή καθώς το ποσό που πρόσφερε η κυπριακή ομάδα κρίθηκε πολύ χαμηλό. Πριν από περίπου δύο μήνες, άνοιξε νέος κύκλος επαφών μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού και του παίκτη, διαπιστώθηκε διαφωνία στο οικονομικό και για ένα διάστημα φάνηκε ότι αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει.

Ωστόσο, στις τελευταίες ημέρες ο Απόλλων επανήλθε με βελτιωμένη (οικονομικά) πρόταση συνεργασίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.protathlima.com», οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά (για διετές συμβόλαιο) και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών.

Θυμίζουμε πως ο Ντιγκινί ήρθε για πρώτη φορα στην Ελλάδα το 2014 για λογαριασμό του Πανθρακικού, μένοντας στην Κομοτηνή για δύο χρόνια όπου αγωνίστηκε 55 φορές σκοράροντας και 8 τέρματα. Για να ακολουθήσει μια διετία στον Ατρόμητο ενώ δύο χρόνια παρουσίας είχε και στον Άρη το συμβόλαιο με τον οποίο ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Share it