Search

Με κλήρωση θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο Γυναικείο της ΕΣΠΕΘΡ!

Μετά την κλήρωση στα Κύπελλα των Ενώσεων στο ποδόσφαιρο, ακόμη ένα άθλημα, αυτή τη φορά το βόλεϊ, θα προχωρήσει σε κάτι παρόμοιο.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΟΠΕ, «σε περίπτωση διεξαγωγής Πρωταθλημάτων σε Ομίλους με ανάδειξη ενός πρωταθλητή και οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν είχαν ολοκληρωθεί την ημερομηνία διακοπής των Πρωταθλημάτων (7/5/2020), διεξάγεται κλήρωση μεταξύ των Ομάδων που καταλάμβαναν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους Ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής».

Ένα τέτοιο πρωτάθλημα είναι της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας, στο οποίο ως γνωστόν υπάρχουν ο Ανατολικός και ο Δυτικός όμιλος. Έτσι, ο πρωτοπόρος του Ανατολικού ΑΟ Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης και του Δυτικού Α.Σ. Γαία Δράμας θα μπουν στην κληρωτίδα για να προκύψει ο πρωταθλητής της Ένωσης που εκτός απροόπτου θα την εκπροσωπήσει και στην Α2 κατηγορία.

Θα πρέπει βέβαια εδώ να σημειωθεί πως αν η ομάδα που θα προκύψει από την κλήρωση δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στην Α2, τότε θα ερωτηθεί η πρώτη του άλλου ομίλου.

 

Share it