Search

Αυστηρές συστάσεις από τη Serie A: το πολύ 300 άτομα στο γήπεδο και «κομμένες» οι… διαμαρτυρίες σε διαιτητές!

Η σέντρα στο Campionato έχει πάει πίσω και προς το παρόν παραμένει άγνωστο πότε θα αρχίσει ξανά μετά την διακοπή που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Το δίκτυο Sportsmediaset αποκάλυψε μερικούς από τους νέους κανονισμούς που θα εφαρμόζονται. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο μάξιμουμ αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενείται στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδια είναι 300.

Οι αποστολές των ομάδων και οι διαιτητές θα φτάνουν στο γήπεδο διαφορετική ώρα. Για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδες συστήνεται να φτάνουν στο γήπεδο με τα δικά τους οχήματα. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τηλεοπτικών συνεργείων στα αποδυτήρια των ομάδων, ενώ οι ομάδες θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο από διαφορετικά μέρη.

Θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ του κάθε παίκτη και του δημοσιογράφου που θα του παίρνει συνέντευξη στο τέλος ενός αγώνα και στην αίθουσα συνεντεύξεων οι ερωτήσεις θα γίνονται μέσω skype-whatsapp καθώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος για περισσότερα από τρία άτομα. Επιπλέον, κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο δωμάτιο των διαιτητών. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές και δεν μπορούν να πλησιάζουν για κανέναν λόγο σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου.

Share it