Search

Σαν Σήμερα: Τρία χρόνια απο τον θάνατο του Αλέκου Καρυπίδη

Στη θλίψη βυθίστηκε μια ημέρα σαν σήμερα πριν απο τρία χρόνια(20/5/2017) ο αθλητικός κόσμος της Θράκης στην είδηση πως ο προπονητής του ανδρικού τμήματος μπάσκετ, του Δημοκριτείου, και καθηγητής του ΔΠΘ, Αλέκος Καρυπίδης, “έφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Αλέκος Καρυπίδης, εμπνευστής και αρχιτέκτονας της ομάδας του Δημοκριτείου, που στην πρώτη της κιόλας χρονιά, πραγματοποίησε υπό τις οδηγίες του εκπληκτική χρονιά και κέρδισε το χειροκρότημα, έφυγε απ’τη ζωή, χάνοντας την άνιση  μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών, αποτέλεσε μία απ’ τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του μπάσκετ στη Θράκη, καθώς διετέλεσε επί χρόνια μέλος στην ανδρική αλλά και την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, συνδέοντας το όνομά του με τις πλέον ιστορικές στιγμές του συλλόγου (Α2 με τους άνδρες, Α1 και Ευρώπη με τις γυναίκες), ενώ ήταν και καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Με τους μαθητές και αθλητές του στην ομάδα του Δημοκρίτειου να αποχαιρετούν με ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα τον μαχητή-δάσκαλο(θυμηθείτε ΕΔΩ).  Ενώ με ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε τον Αλέκο Καρυπίδη και ο ΓΑΣ Κομοτηνή

Share it