Search

Αθλήτριες ΟΦΝΙ: «Αναρωτιόμαστε μήπως κάποιοι δεν μας θέλουν σε αυτό τον χώρο»

Την δική τους θέση στα όσα γράφτηκαν από κάποια sites για τη Νέα Ιωνίας, κατέθεσαν με ανακοίνωση τους οι αθλήτριες της ομάδας μεταξύ των οποίων και οι Μάγδα & Νικολίνα Κεπεσίδου από την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε άρθρα που εξαπολύουν πυρά προς την ομάδα μας ,τον Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ και όπως ήταν φυσικό δεν μπορέσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστες.

Νοιώθουμε λοιπόν την ανάγκη να τοποθετηθούμε χωρίς καμιά πρόθεση προσβολής ή υποτίμησης. Σαφώς υπάρχει ελευθερία Τύπου και έκφρασης αλλά όταν βλέπουμε ότι υπονομεύεται η προσπάθεια και ο ιδρώτας της ομάδας μας αντιδράτε.

Αναρωτιόμαστε μήπως τελικά κάποιοι δε μας θέλουν σε αυτόν τον χώρο. Ο σύλλογος μας, στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει το γυναικείο Χάντμπολ. Έχει συνδέσει το όνομα του με αυτό. Δεν χωράει το μυαλό μας ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως ο σύλλογος μας επιδιώκει να επιστρέψει το άθλημα μας στο σκοτάδι. Τόσα χρόνια είναι κοινά αποδεκτό ότι γίνεται το αντίθετο. Κατά τη γνώμη μας τέτοιου είδους σχολιασμοί κάνουν κακό στο άθλημα.

Σκοπός μας δεν είναι να θίξουμε κανένα δημοσιογραφικό site ή πρόσωπο. Αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε είναι τη στήριξη το σύλλογο που τόσα χρονιά είναι εδώ για αθλήτριες όλων των ηλικιών που πέρασαν από τους κόλπους του, να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια και τη μάχη που δίνει για την ανάδειξη της γυναίκας αθλήτριας και να υπενθυμίσουμε ότι έχει αθλήτριες με γεμάτη τη φαρέτρα τους.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυτό που έχει σημασία για το άθλημα δεν είναι η πόλωση αλλά η συλλογική προσπάθεια για ανάπτυξη του αθλήματος, ποσό μάλλον του γυναικείου. Ας μην αναλωνόμαστε, λοιπόν σε αντιπαραθέσεις επί του προσωπικού.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Οι ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ»

Share it