Search

CAS: Ενημέρωσε εγγράφως για συνεκδίκαση των προσφυγών των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Το CAS με έγγραφη ενημέρωσή του έκανε γνωστό στον Ολυμπιακό και την πλευρά του ΠΑΟΚ ότι θα υπάρξει συνεκδίκαση των προσφυγών που έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Το CAS όπως αναφέρει το gazzetta.gr ενημέρωσε τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ ότι οι προσφυγές των δύο ομάδων θα συνεκδικαστούν. Πρόκειται για μία εξέλιξη την οποία περίμενε και ήθελε ο Ολυμπιακός αλλά όχι ο ΠΑΟΚ ενώ η ΕΠΟ δεν έχει πάρει θέση επί του ζητήματος. Στο CAS ο Ολυμπιακός προσέφυγε ζητώντας να πέσει ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη και οι Θεσσαλονικείς για να καταπέσει η ποινή αφαίρεσης βαθμών που τους επέβαλλε το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε με βολές κατά των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με το θέμα της συνεκδίκασης των υποθέσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο CAS. Οι προσφυγές των δύο ΠΑΕ κατά της ΕΠΟ θα συνεκδικαστούν στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, μετά από ενέργειες στις οποίες προχώρησαν οι «ασπρόμαυροι» που επιζητούν την επίσπευση της εκδίκασης και της τελικής απόφασης από το CAS.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα περί συνεκδίκασης των υποθέσεων μας στο CAS, σας ενημερώνουμε πως όλα έγιναν με βάση δικές μας ενέργειες προκειμένου να επισπευστεί η εκδίκαση και η απόφαση, καθώς ο μόνος προφανής σχεδιασμός του Ολυμπιακού ήταν η κωλυσιεργία και η καθυστέρηση».

Share it