Search

Πρόεδρος Νέστου: «Θέλουμε να παραμείνει ο Κετσιεμενίδης»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στο Proininews και στον Τάσο Πατσίδη ο πρόεδρος του Νέστου Σάββας Λαζαρίδης. Μίλησε για τη σεζόν που πέρασε χαρακτηρίζοντας της ονειρική για την ομάδα του ενώ τόνισε ότι πρόθεση είναι να παραμείνει στον πάγκο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση:  Θέλουμε τον απολογισμό της χρονιάς για την ομάδα του Νέστου;

Θεωρείται επιτυχημένη η χρονιά με τη 2η θέση και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ;

Απάντηση: Ήταν μια χρόνια ονειρική βάση των συνθηκών που ξεκινήσαμε. Η ομάδα φτιάχτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με πολύ προσεκτικές κινήσεις και με πολύ όρεξη  σε αυτό βέβαια βοήθησε το γεγονός ότι έμεινε η ίδια διοίκηση με τον προπονητή και υπήρχε άριστη συνεργασία στον καταρτισμό του ρόστερ και αυτό αποτυπώθηκε στην πορεία της ομάδος.

Ο τελικός Κυπέλλου βέβαια μας πλήγωσε που δεν θα γίνει και είμαστε κατά των  κληρώσεων  και πραγματικά σαν ομάδα προτιμούμε να το δώσουμε στην αξιόλογη ομάδα του Βύρωνα παρά να μπούμε στην παράλογη τακτικής μια φάσης που θα βγει ο Κυπελλούχος με κλήρωση.

Ερώτηση: Πόσο ανταγωνιστικό ήταν το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι όπου ο Νέστος διεκδίκησε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τον ΑΟΚ αλλά και στο μπαράζ με την Τρίγλια;

Απάντηση Δεν υπήρχανε μεγάλες διάφορες γιατί η ομάδες πάνω-κάτω ήταν με τα ίδια ρόστερ, κάθε χρόνο βέβαια είναι και πιο δύσκολα για τις διοικήσεις λόγω των συνθηκών που έχουμε και αυτό φαίνεται και στην πορεία των ομάδων.  Δεν ήταν ο ΑΟΚ, ήταν Πανσερραϊκός που ήταν δύσκολο φέτος να τον χτυπήσει μια άλλη ομάδα, όσον αφορά τον τίτλο.

Ερώτηση: Ο Νέστος θέλει να κρατήσει τον ίδιο προπονητή; Θέλει να κρατήσει τον ίδιο κορμό;

Απάντηση: Πρώτος στόχος είναι να κρατηθεί στο ρόστερ ο  Κυριάκος Κετσιεμενίδης στη θέση του προπονητή. Είναι 2 χρόνια στην ομάδα και η ομάδα έχει τεράστιες επιτυχίες και θα είναι επιτυχία να διατηρηθεί στην ομάδα γιατί είναι ένα παιδί που μας αγαπάει και μας σέβεται σε μεγάλο βαθμό.

Για το θέμα του ρόστερ είναι δική του επιλογή σε συνεργασία με την διοίκηση.

Ερώτηση: Θα συνεχίσει η ίδια διοίκηση; Πόσο βοήθησε τη διοίκηση η τοπική κοινωνία; Πόσο δύσκολο είναι να είσαι πρόεδρος στο Νέστο;

Απάντηση: Να είσαι Πρόεδρος του Νέστου είναι μεγάλη ευθύνη γιατί μιλάμε για έναν ιστορικό σύλλογο αλλά επειδή όσοι είμαστε την ομάδα την προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού και  αν δεν είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της επόμενης διοικήσεως δεν πρόκειται να την αφήσουμε στην τύχη.

Η τοπική κοινωνία αγαπάει την ομάδα και μας στηρίζει όσο μπορεί αν και όταν μιλάμε για τον Νέστο πάντα ζητάς το κάτι παραπάνω

Ερώτηση: Είστε υπέρ μια αναδιάρθρωσης που θα φέρει την ομάδα σας σε μεγαλύτερη κατηγορία;

Απάντηση: Το θέμα της αναδιάρθρωσης είναι μεγάλη κουβέντα γιατί πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες προϋπόθεσης από την πολιτεία για να μπορέσει μια ομάδα να ανταπεξέλθει σε ικανοποιητικό βαθμό. Εμείς όπου και να είμαστε πάντως σίγουρα θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό σίγουρα θα είναι για όλους επίπονο και οικονομικά και χρονοβόρο.

Ερώτηση: Τελικά η περιοχή σηκώνει δυο ομάδες στη Γ` Εθνική; Τι αποδείχθηκε με την παρουσία του Νέστου και του Κεραυνού Πέρνης παράλληλα στο ίδιο γήπεδο και στον ίδιο όμιλο;

Απάντηση: Ο Κεραυνός Πέρνης στάθηκε επάξια πέρσι  στην κατηγορία άρα μπορεί να σηκώσει 2 ομάδες η περιοχή.

Φέτος βέβαια ήταν  λίγο ιδιόρρυθμη χρόνια για τον Κεραυνό αλλά θα βρει τον δρόμο του στη συνέχεια. Αυτό το ευχόμαστε.

 Ερώτηση: Είναι δικαίωση που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί ο Νέστος;

Απάντηση: Ο Νέστος όσο είμαστε εμείς στην διοίκηση δώσαμε υπόσχεση ότι θα πρωταγωνιστεί. Αυτό βέβαια μας δίνει όρεξη να συνεχίσουμε αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν ποσό άλλαξε η κοινωνία οικονομικά και δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Για να βρίσκεται η ομάδα σε αυτό το σημείο να πρωταγωνιστεί μας πονάει πολύ τον καθένα από τους παράγοντες οικονομικά και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην ομάδα γιατί την αγαπάμε.

Η υπόσχεση η δική μου σαν Πρόεδρος είναι ότι όσο είμαι εγώ η ομάδα θα έχει υγεία και δεν θα είναι ποτέ κομπάρσος.

Γιατί ο Νέστος είναι μια αγάπη που δεν να μπορείς να την προσπεράσεις. Βέβαια εδώ θέλω να τονίσω ότι φέτος είχαμε εκπληκτικά παιδιά στην ομάδα με αδαμάντινους χαρακτήρες και γι’ αυτό το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα το ήθελα στον μελλοντικό  Νέστο γιατί δεν μας δημιούργησαν κανένα πρόβλημα σε μια ιδιαίτερη χρόνια.

Φυσικά  γι’ αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο τα μέλη της διοίκησης μας που ήταν όλοι τους συνεπείς και πάντα προσπαθούσανε να λύσουμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζαμε στην ομάδα γιατί μιλάμε για ανθρώπους που κάθε χρόνο στερούνται  Πολλά πράγματα για να τα προσφέρουν με αγάπη στην ομάδα.

Χαίρομαι παρά πολύ που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω.

Share it