Search

Επαγγελματικό διπλό η Μπάγερν, το ματς της αγωνιστικής στην Κολωνία!

Με την Μπάγερν να φεύγει με το διπλό από το Βερολίνο και την έδρα της Ουνιόν και την Κολωνία να αναδεικνύεται ισόπαλη με τη Μάιντζ στο ματς της αγωνιστικής, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της 26ης στροφής της Bundesliga.

Νωρίς το απόγευμα οι “Τράγοι” αν και προηγήθηκαν με 2-0, είδαν τη Μάιντζ να μην τα παρατά και να καταφέρνει να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουτ, ενώ ο Κάιντζ με κεφαλιά στο 53′ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 61′ με τον Αβονιγί, ενώ στο 72′ ο Κουντέ αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με ένα φοβερό γκολ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Η Μπάγερν αν και ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση στο Βερολίνο κατάφερε να αποδράσει με το διπλό και να παραμείνει στο +4 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί αφού είδαν το τέρμα του Μίλερ να ακυρώνεται, επειδή ήταν οφσάιντ το..γόνατό του, κατάφεραν να προηγηθούν με το εύστοχο πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 40′. Το δεύτερο μέρος επίσης δεν είχε πολλές συγκινήσεις με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να ολοκληρώνει την επαγγελματική της νίκη, με την κεφαλιά του Παβάρ στο 80′ για το 0-2.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο στις 21:30 με το ματς της Βέρντερ Βρέμης με τη Λεβερκούζεν.

Share it