Search

Ψηφίστε: Ποιος είναι ο κορυφαίος λίμπερο του ΑΟ Ορεστιάδας;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου, τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων. Η αρχή γίνεται με τον ΑΟ Ξάνθη, ενώ ακολουθούν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), Πανθρακικός (ποδόσφαιρο) και ο ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, επτάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης για την οποία θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική, από το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Ξεκινάμε;

Από σήμερα και μέχρι την Τρίτη (12/5) μπορείτε να ψηφίζετε έτσι ώστε να αναδείξετε τον κορυφαίο λίμπερο που έχει φορέσει τη φανέλα της Ορεστιάδας.

Δύο λόγια για τους υποψηφίους:

Δημήτρης Γκαράς: Ο διεθνής βολεϊμπολίστας προέρχεται από τα σπλάχνα της Ορεστιάδας. Μετά τους Εβρίτες αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες και κατέκτησε τίτλους με τον ΠΑΟΚ.

Στέφανος Αμαξόπουλος: Παίκτης της Ορεστιάδας στη χρυσή δεκαετία της ομάδας, αυτή του ’90. Εγγύηση στη θέση του λίμπερο, ενώ μετά τον ΑΟΟ έπαιξε επίσης σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Κηφισιά και Παλλήνη. Ήταν και διεθνής με την Εθνική μας.

Δημήτρης Βλασακίδης: «Σίγουρα αυτό θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της ζωής μου», είπε ο Βλασακίδης όταν ως παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Ορεστιάδα το 2007. Υπηρέτησε τον Όμιλο για πολλά χρόνια ενώ αργότερα έπαιξε και στον ΠΑΟΚ.

Βλάντισλαβ Τοντόροφ: Ο Βούλγαρος έφτασε με την Ορεστιάδα στο Final 4 του CEV Cup το 2000. Ήταν συμπαίκτης με Κεμανετζή, Παπάζογλου, Μπάεφ, Μπιζίδη, Μπαρμπούδη σε μία ακόμα εξαιρετική ομάδα των «πράσινων».

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Όπως και ο Γκαράς έτσι και αυτός από τις ακαδημίες της Ορεστιάδας. Έπαιξε για ένα χρόνο και στον Εθνικό, επέστρεψε στην Ορεστιάδα, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα παίζει στον ΠΑΟΚ με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Άκης Δαρίδης: Από την Ορεστιάδα ξεκίνησε και ο Δαρίδης. Συνεχίζοντας έπαιξε και στον Εθνικό με μεγάλη επιτυχία, ενώ κατέκτησε τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Απόστολος Αντωνιάδης: Ο πιο νέος της δημοσκόπησης και ένα από τα παιδιά με λαμπρό μέλλον στο ελληνικό βόλεϊ. Στα 21 του ο Αντωνιάδης φοράει πλέον τη φανέλα του Εθνικού και φέτος έπαιξε και στην Α1, αλλά βγήκε από τα σπλάχνα της Ορεστιάδας με την οποία μάλιστα είχε πρωτοπαίξει στην πρώτη κατηγορία το 2016.

[poll id=”38″]

Share it