Search

Αναδιάρθρωση στην ΕΠΣ Θράκης! Με περισσότερες ομάδες του χρόνου η Α’ κατηγορία! Οι σημερινές αποφάσεις!

Αλλαγή δεδομένων θα έχουμε από τη νέα σεζόν στις κατηγορίες της ΕΠΣ Θράκης με βάση την αναδιάρθρωση που ανακοίνωσε ουσιαστικά, η ΕΠΣ Θράκης μετά το σημερινό της συμβούλιο. Αναλυτικά:

“Συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης και αφού έλαβε υπόψη
α. Την απόφαση της ΕΕ ΕΠΟ (Συνεδρίαση 33/29-04-2020)
β. Την τροπολογία 275/ 45 – 23.04.2020 του υφυπουργού αθλητισμού
γ. Τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων
δ. Τα αποτελέσματα των ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου 2019-20
αποφασίζει ομόφωνα τα παρακάτω
1. Πρωταθλήτρια στην Α κατηγορία ανακηρύσσεται η ΔΟΞΑ Ν ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ και η οποία την αγωνιστική περίοδο 2020-21 θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία
2. Πρωταθλήτρια στην Β κατηγορία ανακηρύσσεται ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
3. Από την Α κατηγορία δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β κατηγορία
4. Από την Β κατηγορία προβιβάζονται στην Α κατηγορία οι πέντε (5) πρώτες ομάδες του πίνακα οριστικής κατάταξης
5. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας θα συμμετέχουν δεκατέσσερις (14) ομάδες . Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε μια φάση των δύο (2) γύρων σε είκοσι έξι (26) αγωνιστικές και θα υποβιβαστούν στην Β κατηγορία οι τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
6. Σε περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας κάποια ομάδα που έχει δικαίωμα συμμετοχής τότε δικαίωμα συμμετοχής στην Α κατηγορία θα έχει και η 6η ομάδα του οριστικού πίνακα κατάταξης της Β κατηγορίας.
7. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 από την Β κατηγορία θα προβιβαστούν στην Α κατηγορία οι δύο (2) πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
8. Με νεώτερη ανακοίνωση θα ορισθεί η ημέρα ,ώρα και τόπος για την κλήρωση ανάδειξης του κυπελλούχου σωματείου.
8. Λόγω οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων και εφόσον η διαδικασία ανάδειξης των πρωταθλητών και κυπελλούχου δεν έγινε βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν θα γίνει απονομή μεταλλίων.
9. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί η ημερομηνία και ο τόπος της Ετήσιας τακτικής ΓΣ . Εφόσον υπάρξουν νέες οδηγίες θα γίνει ανακοίνωση όσον αφορά την διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής ΓΣ.”

Share it