Search

Παρόμοιο στυλ, κλειστό ματς

Το Tennis Point Exhibition Series ήρθε για να δώσει… ζωή και πάλι στο άθλημα. Πρόκειται για μια σειρά τουρνουά που θα δούμε με βάση τη Γερμανία και τις ΗΠΑ και θα κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση και μακριά από τη ρουτίνα της προπόνησης.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Κορυφαίες αποδόσεις στο μπάσκετ θα βρεις μόνο στην betrebels

Στη Γερμανία, σε χωμάτινη επιφάνεια αυτή την εβδομάδα το τουρνουά με κανόνες Next Gen. Δύο νικηφόρα σετ αναζητά ο κάθε παίκτης και κάθε μέρος του παιχνιδιού κρίνεται στα 4 κερδισμένα γκέιμ. Σημαντικότερη προσωπικότητα της διοργάνωσης είναι αναμφίβολα ο Ντάστιν Μπράουν. Ο βετεράνος Γερμανοτζαμαϊκανός, ξέρει πως να απολαμβάνει το παιχνίδι και να χαρίζει θέαμα στους φιλάθλους. Ποιοτικός τενίστας με αρκετά χάιλαϊτς στην καριέρα του και κορυφαία στιγμή τη νίκη επί του Ράφα Ναδάλ στο Γουίμπλεντον το 2015, έπειτα από 4 σετ.

Αντίπαλός του θα είναι ο Τιμ Πουτζ. Επίσης Γερμανός, σπεσιαλίστας στο διπλό και αυτό σημαίνει πως αποδίδει πολύ καλά κοντά στο φιλέ, παίζει με σερβίς-βολέ και επιδιώκει να τελειώνει γρήγορα τους πόντους. Τέτοιο όμως είναι και το παιχνίδι του Μπράουν, που βέβαια υπερτερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κατανοητό -λόγω της ποιότητας του Μπράουν- αλλά καθόλου υποψιασμένο το 1.50 στον άσο. Το στυλ παιχνιδιού τους είναι πολύ κοντά και έχω την αίσθηση πως θα προκύψει ντέρμπι. Αγωνιστικά είναι και οι δύο σε καλή φυσική κατάσταση, ο Μπράουν έδωσε 16 ματς (!) -έστω και μικρής διάρκειας-  μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Πουτζ σταμάτησε στα 8, αλλά ειδικά για τον πρώτο θα ήταν πολύ χρήσιμες οι τέσσερις μέρες ξεκούρασης που μεσολάβησαν. Κοντά σε ισορροπία το ματς και πιθανότητες για over στα γκέιμ.

Share it