Search

Ψηφίστε: Ποιός είναι ο κορυφαίος προπονητής στην σύγχρονη ιστορία του Πανθρακικού;

Οι αναγνώστες του SportAddict.gr μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι!

Από την Δευτέρα 13 Απριλίου και για το επόμενο διάστημα, θα τίθεται ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε έχοντας στην διάθεση σας κάποιες επιλογές, για την ανάδειξη των κορυφαίων του ΑΟ Ξάνθη (ποδόσφαιρο), του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), του Πανθρακικού (ποδόσφαιρο) και του ΑΟ Ορεστιάδας (βόλεϊ).

Μέσα από την ψηφοφορία θα αναδείξετε τους Κορυφαίους των παραπάνω ομάδων (ενδεκάδα και προπονητή για τις ομάδες ποδοσφαίρου, εξάδα και προπονητή για τις ομάδες βόλεϊ), από το 1980 και έπειτα, πλην της Ξάνθης που θα αναδείξετε την καλύτερη ενδεκάδα παικτών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας στην Α’ Εθνική απο το 1989 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα όσοι δεν είστε ακόμη μέλη στην μεγάλη παρέα του Sportsaddict στο facebook κάνετε like στην σελίδα μας για να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς, κουίζ αλλά και να παρακολουθείτε την καθημερινή ζωντανή εκπομπή της ομάδας του σαιτ, κάντε like ΕΔΩ

Συνεχίζουμε λοιπόν με την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή που έκατσε στον πάγκο του Πανθρακικού σε Α’ και Β’ Εθνική, στην σύγχρονη ιστορία του απο το 2000 και έπειτα. Η ψηφοφορία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (20/5).

Δύο λόγια για τους υποψήφιους προπονητές:

Κώστας Βασιλακάκης: Συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με αυτό του Πανθρακικού. Ο Κομοτηναίος προπονητής που γεννήθηκε στην Πόρπη, έκατσε στον πάγκο του Πανθρακικού από το 2004 ως το 2008, οδηγώντας τον σύλλογο από την Δ’ Εθνική στη Super League. Επέστρεψε για τρεις περίπου μήνες στις αρχές της σεζόν 2010-2011, δηλώνοντας την παραίτησή του τον Οκτώβριο του 2010.

Εμίλιο Φερέρα: Υπήρξε προπονητής του Πανθρακικού στη πρώτη του σεζόν στη Super League το 2008-2009, οδηγώντας τον σε μια πολύ καλή πορεία και στην εξασφάλιση της παραμονής. Επέστρεψε για άλλη μια χρονιά το 2010-2011, στην πτώση της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Παύλος Δερμιτζάκης: Η πρώτη του θητεία στον Πανθρακικό ήταν στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010, όταν και υποβιβάστηκε από την Super League. Ανέλαβε εκ νέου τα ηνία τη σεζόν 2012-2013, βοηθώντας τον Πανθρακικό να καταλάβρι την καλύτερη θέση της ιστορίας του και να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόστολος Μάντζιος: Διετέλεσε προπονητής των πρασίνων από τον Μάιο του 2013 ως τα τέλη του 2014 στη Super League.

Σάββας Παντελίδης: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στα τέλη της σεζόν 2010-2011, παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League και στην επιστροφή της στην Super League και αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2012.

Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες: Αφού είχε περάσει και ως ποδοσφαιριστής από τον Πανθρακικό, τον Νοέμβριο του 2014, έχοντας πλέον κρεμάσει τα γάντια του, ανέλαβε ως προπονητής, στην προτελευταία σεζόν του συλλόγου στη Super League, οδηγώντας την μέσα από συνεχή θετικά αποτελέσματα, στην εξασφάλιση της παραμονής την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ξάνθη.

[poll id=”37″]

Share it